Jump to content

Fiegel's Projects

  • artikelen
    58
  • reacties
    149
  • bezichtigingen
    30631

Wacht niet tot morgen, want morgen is vandaag afgerond!


Fiegel5

522 bezichtigingen

Bannerfiegel1copy.jpg

Wacht niet tot mogen want morgen is vandaag afgerond & kort nawoord

Een item hieronder lees je het (korte) laatste deel van dit verhaal wat al een tijdje op GTAForum loopt, het verhaal telt nu 29 delen. Dat houdt in dat dit verhaal voorlopig het langste verhaal is wat ooit op GTAForum heeft gestaan, persoonlijk ben ik daar best wel trots op. En daarom vind ik het jammer dat ik dit verhaal moest afkappen. Maar zoals je misschien al gemerkt hebt wordt dit langzamerhand nogal saai, en daar waar het om ging is nu afgerond. En op aanraden van trouwe lezers, en op eigen ervaring beëindig ik dit verhaal nu zodat we met deze hoofdpersonen nog een open boek hebben waar we alle kanten mee uit kunnen. Maar dat wil niet zeggen dat wij Timon en Sven uit het oog gaan verliezen. Want dat is niet zo, deze blog zal namelijk doorgaan op het leven van deze 3 hoofdfiguren. Maar ook hoop ik in 2010 een geheel nieuwe reeks het forum op te zetten. Maar ook krijgen jullie rond kerst vanuit Timon's kant nog wat te horen. Want hoe maakt hij kerst mee? Dit allemaal nog onder voorbehoud natuurlijk, maar wel wil ik jullie bedanken voor het steunen van dit verhaal wat vele lang hebben gedaan. En laat dit weer een mooie herinnering zijn in mijn forumgeschiedenis.

Het valt mij daarnaast ook op dat steeds meer forumleden gaan schrijven en dichten, verschillende verhalen zijn de laatste tijd online gezet. Ik wil ook al deze schrijvers succes wensen met het vervolgen van hun verhaal en het publiceerde daarvan. Ik ben trouwens ook wel blij om te zien dat ook op GTAForum goede schrijvers zitten, wacht daarom niet om je verhaal wat op je computer staat online te zetten. Wacht niet tot morgen met het publiceren van je verhaal, want morgen is...

Fiegel5

3 reacties


Recommended Comments

Dit is echt een van de weinig verhalen die me echt geboeid laten lezen. Daarom vind ik het ook jammer dat het verhaal niet echt doorgaat, maar los in andere delen.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...