Jump to content

Cosily Club

  • artikel
    1
  • reactie
    1
  • bezichtigingen
    1770

Dat was hem, we stoppen ermee!


Sprunk

459 bezichtigingen

CCblog.png

Jongens,

Ik denk dat we allemaal dit wel verwacht hadden, het was afwachten tot de verkiezingen en totdat we zouden stranden. We hebben een boot op het vaarwater gezet als Uni Inc en we stranden als Cosily Club, met bijna een jaar als corperation hebben we veel hoogtepunten maar ook veel dieptepunten gehad. Ik denk dat dit voor zowel de leden als crew, een goede ervaring is geweest hoe het kan lopen als je in groepsverband werkt. Als Uni Inc waren we veel bezig met organiseren, waardoor er natuurlijk veel meningsverschillen waren. Die zijn zover doorgegaan dat er een wisseling in de crew kwam, en eigenlijk daarna na een hele goede periode we weer afzakten. We hebben allemaal veel geleerd, dat kunnen we met zekerheid zeggen. De doorstart die we probeerden te maken met het project om te vormen naar Cosily Club is hem niet geworden, dat weten we hier allemaal net zo goed. Achteraf is het ook niet zo heel gek, de naam van Uni Inc is nooit clean geweest. Het omvormen tot een totaal nieuw en vreemd concept was niet verstandig, maar dit heeft er wel voor gezorgd dat wij als corp hebben kunnen aftreden en dat er nu een nieuwe corperation zijn kans kan grijpen om een succes te vormen. Daarom wensen wij onze overburen Beat Down veel succes.

Dit is dan ook wel het punt dat ik de deur ga dichtgooien, cosily club gaat hier ophouden. Een aantal weken geleden is het subforum verwijdert van de Index, grote delen daarvan zijn nu samengevoegd in dit topic. Ongeveer 400 pagina's aan geschiedenis dus, en graag wil ik die netjes afsluiten. Ten eerste moeten we natuurlijk Killerzero, Visser23, en Kloep bedanken, die dit concept hebben opgestart. Daarna bedank ik Kloep en Sprunk, voor een geweldige tussenperiode die de corp een tijd heeft gekend. En dan nog een speciale naar nogmaals Sprunk, voor het lange volhouden ook na de doorstart!

Buiten de crew natuurlijk ook de leden bedankt, zonder jullie inzet was er nooit zoveel georganiseerd in die tijd. Buiten de leden ook alle buitenstaanders die het bestaan hebben waargemaakt, ook van harte bedankt!

Dit was um jongens, allemaal bedankt.. De deur gaat op slot, we verwijderen ons uit het systeem!

Fiegel5 & Sprunk.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...