Jump to content

Fiegel's Projects

  • artikelen
    58
  • reacties
    149
  • bezichtigingen
    30642

Coming soon: Coming out


Fiegel5

736 bezichtigingen

PJpanner1.jpg

Coming soon: Coming out!

In het najaar van 2011 zal een nieuwe verhalenreeks starten op GTAForum.nl, na de met succes afgeronde reeks 'Wacht niet tot morgen, want morgen is vandaag' zal ik komen met een geheel nieuw verhaal. Een jongen van 15 jaar die worstelt met zijn homoseksualiteit, en dat zal gaan moeten vertellen aan de buitenwereld wat niet geheel over rozen gehad. Terwijl de 15jarige Jasper zich toewerkt naar zijn eerste echte officiële vriendje komt hij veel tegenslagen tegen. Dat vriendje is eigenlijk bezet door een van zijn beste vrienden, waarop hij zich druk gaat maken om zichzelf, zijn uiterlijk en vooral zijn lichaam. Het scheelt niet veel, of hij kan zich een anorexiapatiënt noemen!

Een verhaal naar de realiteit, hier op GTAForum in het najaar! Houdt deze blog, en regulaire forumkrantjes in de gaten voor meer informatie!

Het verhaal Mamma heeft kanker, wat inmiddels 8 delen kent in deze blog ligt al een aardige tijd stil. Het verhaal zal daarom voorlopig op de stop worden gezet, dit omdat het een heel moeilijk verhaal is om te schrijven voor mijzelf en voor anderen. Onbewust kwets ik mijzelf, en wellicht ook andere met het goed uitschrijven van dit verhaal. Daarom wil ik eerst mijn focus leggen op het bovenstaande project, en daarna dit weer opnieuw oppakken. Dan heeft de tijd geleerd, en zal ik wellicht dan wel een goede en zorgvuldige manier vinden om het af te schrijven!

Tot in het najaar,

Fiegel5

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...