Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85467

Firefox 3D


Thundercover

2098 bezichtigingen

Firefox 3D, nu in de bioscoop! Het zou zo maar een krachtige afsluiting kunnen zijn van een filmtrailer. Het klinkt als science fiction, maar het is allang hier in 2012 en je hebt er niet eens een 3D-brilletje voor nodig. En nee, ook geen speciaal 3D-scherm. Je eigen beeldscherm - zelfs die met zo'n grote bak erachter - kan deze film afspelen. Mits je over Firefox beschikt. Start Firefox en geniet van de meest overweldigende 3D-graphics ooit vertoond op een website. Ter voorbeeld de episode over GTAforum:

gallery_13783_45_312767.png

Niet verkeerd, toch? Zoals gezegd, iedereen met Firefox (12+) kan dit voor elkaar krijgen. Klik met de rechter muisknop op een willekeurige plek van een website en kies in het menu dat verschijnt voor Element inspecteren. In het scherm dat verschijnt kan je rechtsonder voor 3D-weergave kiezen. Gefeliciteerd, je kan nu de opbouw van elke website in 3D bekijken!

Wat is nu het nut van deze functie? Zoals je wellicht aan de overige opties hebt kunnen afleiden, wordt een functie als deze gebruikt bij het ontwikkelen van websites. De 3D-weergave is slechts een nieuwe fancy manier om te laten zien welke onderdelen in welke andere onderdelen zitten. Of het makkelijker werkt dan een vergelijkbare 2D-functie zal nog moeten uitwijzen. Dat weerhoudt je er vast niet van om de functie zeker even te proberen. :P

11 reacties


Recommended Comments

Helaas, maar wie weet wel in de toekomst. :puh:

Ik heb nu ook gezien dat je deze functie via Ctrl+Shift+i kan aanroepen.

@ vice: Probeer in het venster eens de toetsencombinatie Alt+w. Wellicht helpt dat?

Link to comment

Bij mij lukt het niet, als ik op de rechtermuisknop klik dan krijg ik wel Element inspecteren voor me.

Maar als ik dat doe dan laat hij alleen bepaalde dingen zien, ik krijg dus geen 3D weegave :-(

Link to comment

Zelfde verhaal als Vice hier. Thunder, ben je zeker dat je niet stiekem versie 12.0.0.0.0.0.0.0.1 hebt, en deze functionaliteit niet in 12.0 zit? :puh:

Link to comment

Ik ben even voor jullie gaan zoeken en het zit er al vanaf versie 11 in, dus daar ligt het niet aan. :puh: Maken jullie gebruik van Windows XP en/of een lagere DirectX-versie (<10)?

Link to comment

Ik ben even voor jullie gaan zoeken en het zit er al vanaf versie 11 in, dus daar ligt het niet aan. :puh: Maken jullie gebruik van Windows XP en/of een lagere DirectX-versie (<10)?

DirectX 11

Windows 7

Firefox 12.0

Geen 3d-weergave :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...