Jump to content

Svenie's Blog

  • artikelen
    9
  • reacties
    42
  • bezichtigingen
    13418

GTA V part 2


Svenie

1583 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

GTA V (part 2)

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel in deze blog heb geplaatst. Vandaag vond ik echter opnieuw wat inspiratie om een artikel neer te zetten. Niet toevallig gaat deze over GTA V. Aangezien het laatste item in deze blog ook over deze GTA ging, noem ik dit artikel GTA V part 2.

Nu goed, verwacht hier geen theorieën die nergens op slaan, of fantasierijke ideeën. Zulke zaken laat ik liever aan anderen over. Waar dit artikel dan wel over gaat? Dit artikel gaat over de bijna elke dag verschijnende en ronduit irritante berichten die een groot deel van de leden, elke dag op dit forum plaatsen. Ik denk dat de meesten wel weten waarover ik het heb. Berichten als: "wanneer komt er nog eens GTA V nieuws?", "ik kan niet meer wachten op GTA V" en " wachten op GTA V...". Het zijn statusupdates en berichten die we elke dag zien verschijnen. Als ik het zo allemaal lees, dan heb ik eigenlijk een soort van medelijden met de individuen die deze berichten neerzetten. Ik kan me voorstellen dat dergelijke personen op school of op hun werk aan niets anders dan aan GTA V kunnen denken. Uit pure verveling zetten ze vervolgens bijvoorbeeld bovenstaande berichten neer. Laat ik het zo zeggen: hier heeft niemand een boodschap aan! Wat deze personen niet beseffen is dat iedereen uitkijkt naar GTA V. Alleen sommigen zijn 'volwassen' genoeg om niet om de zoveel tijd met dergelijke berichten te komen aanzetten.

Wat werkt deze irritante berichten in de hand? Wellicht de activiteit op het forum. Ja, daar zijn we er weer mee. Vroeger, in de periode dat de Stories werden aangekondigd keek ook iedereen met smacht uit naar nieuws, trailers, en de uiteindelijk release van de game. Wat is het verschil met nu? Wel, toen zag je slechts heel af en toe het wederkerende bericht van: "ik kijk uit naar GTA LCS/VCS", terwijl je het nu bij wijze van spreken om het uur ziet verschijnen. Hoe komt het dat er hier vroeger anders mee werd omgegaan? Uiteraard waren er minder leden, waarvan de trouwste bezoekers een soort van 'elite' groepje vormden. In plaats van te zeuren over de release van de game, besloten deze mensen samen iets leuk te doen, in de vorm van SA:MP of MTA. Daarnaast bleven GTA's als GTA III, Vice City en San Andreas niet bestoft in de kast staan, maar werden ze elke dag nog gespeeld. Wij amuseerden ons met andere woorden door het spelen van GTA's die wij al ter onze beschikking hadden. Op deze manier dachten wij ook maar weinig aan de GTA's die op het punt stonden om uitgebracht te worden.

Kap nou is met dat GTA: V hier, GTA: V daar, hij komt toch niet eerder dan dat R* hem aankondigt, heb gewoon geduld.

Ik weet dat de leden die deze irritante berichten over GTA V posten dit artikel niet zullen lezen, daarvoor zijn ze volgens mij teveel met zichzelf bezig. Ze denken teveel aan hun eigen verlangens, en houden geen rekening met het ronduit belachelijke gedrag dat ze daardoor vertonen. Wat gebruikt die Svenie weer harde taal zullen velen van jullie denken. Misschien is dat zo, maar ik ben er zeker van dat een groot deel van de actieve leden op dit forum het met me eens is.

Dit artikel sluit ik af, door nogmaals te herhalen dat het spelen van de reeds uitgebrachte GTA's de beste methode is om de lust naar GTA V op te vangen.

5 reacties


Recommended Comments

Het verschil tussen toen en nu is natuurlijk ook dat de optie van status updaten er is. Dat hadden we toen niet en losse posts met deze zinloze kreten werden niet getolereerd: die waren nergens echt van toepassing.

Aan de ene kant vind ik 't wel mooi dat iedereen er zo naar uitkijkt, maar aan de andere kant inderdaad: z

Link to comment

Ik ben het er eigenlijk niet mee eens. Laat iedereen gewoon lekker zeggen wat ze willen, zodra het maar niet in negatieve vorm is. Iedereen zit gewoon met smart op die game te wachten, terwijl we nu inmiddels ruim zes maanden niets meer over die game gehoord hebben. Het kan wellicht wat frustrerend zijn al die reacties maar dat is de hype die alleen Rockstar kan cre

Link to comment

Het verschil tussen toen en nu is natuurlijk ook dat de optie van status updaten er is. Dat hadden we toen niet en losse posts met deze zinloze kreten werden niet getolereerd: die waren nergens echt van toepassing.

Aan de ene kant vind ik 't wel mooi dat iedereen er zo naar uitkijkt, maar aan de andere kant inderdaad: z

Link to comment
Grand Theft Auto TOM

Geplaatst:

Ik ben het zeer eens met het feit dat het nogal begint te irriteren. Tuurlijk, we wachten momenteel allemaal hier wel op GTA V, maar 't is en blijft wachten tot Rockstar Games zelf iets laat horen.

Volhouden doe ik het wel. Zoveel moeite kost dat niet, want er zijn genoeg andere dingen die je kunt doen. Niet alleen andere games, maar ook nog 'real life'. :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...