Jump to content

Svenie's Blog

  • artikelen
    9
  • reacties
    42
  • bezichtigingen
    13418

Een zomer vol herinneringen


Svenie

1281 bezichtigingen

Een zomer vol herinneringen

In het artikel "Vriendschap op een forum" had ik het reeds over de zogenaamde Summer of 2006. Een term die duidt op de geweldige SA: MP zomeravonden die een hechte groep vrienden in 2006 beleefden. Omdat deze zomer al reeds 6 jaar geleden is, maar ik er af en toe nog eens aan terug denk, ben ik op zoek gegaan naar enkele leuke verhalen die de sfeer die er toen heerste perfect beschrijven. Dit is wat ik gevonden heb:

We hebben ook nog een grappig avontuur beleeft (Svenie en ik) Svenie heeft er even een mooi verhaal van gemaakt:

Typhoon, Bling en ik hebben net een leuk potje SA: MP gespeeld. Het was wel geining, jammer dat Bling weg moest, want ik en Typhoon hebben heel wat beleefd. We speelden de mode van de Los Santos Gang wars en ik nam gezelig de Dode en vloog ermee naar Verdant Meadows. Later kwam Typhoon ook aan met één van de slechtste landingen ooit. crazy.gif We spraken af om eens naar Area 69 te gaan. Eenmaal daar geland, gingen we eens een kijkje nemen binnen. Toen we terug buiten kwamen, zagen we geen dodo meer, en wij typten met de vraag als iemand ons zou kunnen komen halen. Na 5 Minuten wachten lande een dodo met een Varios Las Aztecas Homie erin op de straat naast ons. Ik zei tegen Typhoon dat hij mee mocht gaan, en dat hij me later maar moest ophalen. Typhoon vond er niet beter op, om de arme homie uit zijn plane te slaan en samen met mij terug naar Los Santos te vliegen. En Typhoon typte: Thx for coming, but now we steal your plane.

Al bij al een grappig avontuur, voor ons, maar niet voor die gozer. :puh:


Heb net SA-MP gespeeld met Svenie, Typhoon, Flying Dutchman en Bling. Dit was de eerste keer dat ik het speelde, nouja, in feiten heb ik het al een keer gedaan, maar toen stuitte ik gelijk al op een cheater dus was ik dood, hoe vaak ik ook op die gozer schoot.. Nouja goed, bedankt jongens, dat jullie mij hebben overgehaald om het toch nog een keer te proberen, al pwnde Typhoon wel heel erg... :bier:


Het was erg leuk! Ik hoop dat je het nu vaker gaat doen. Ik was wel wat gemeen maar wel slim, jullie konden me erg moeilijk te pakken krijgen. Nadat ik de bus aanslag (ik reed in een bus met de anderen achterin, hun hadden mijn plan niet door, dus ik reed de bus mooi het water in, FD had het door en sprong eruit maar tervergeefs ik killde hem gelijk, Jet had geen kans doordat ze in het water beland was en ze makkelijke prooi was. Bling was er even niet dus ik moest wachten tot hij uitstapte toen heb ik hem na een hele zwemachtervolging uiteindelijk gepakt) dus na de busaanslag ging ik zonder wagen een heel eind lopen naar Ammunation in de buurt van Fort Carson, daar heb ik van mijn 'blood money' wapens en armor gekocht. Toen heb ik een Raindance gepakt die in de buurt stond, vervolgens haalde ik leven en ging weer op jacht. Svenie maakte ondertussen jacht op met zijn Hydra. Jet, Bling en FD verzamelden zich bij The Big Ear (ze wisten niet dat ik al weer goeie wapens e.d had) Ik vloog snel snel naar een Infernus (mijn lievelingsauto) en opeens zie ik Jet, Bling en FD voorbij rijden in een FBI Rancher, dus ik maakte een jacht tot Los Santos, waar ik snel een pay en spray pakte. Ik reed dus lekker en opeens zie ik Svenie met zijn Hydra, ik reed dus snel een snel door Mulholland en een stuk door Dillimore, toen ik hem had afgeschukt keerde ik om en reed ik weer naar Richman (waar de rest zich bevond) ze hadden zich verstopt in een huisje, maar ik wachte lekker met de Roze NRG die daar stond, en hup ik rijd en kill Jet, FD en Bling gaven wat meer weerstand maar uitendelijk killde ik FD en Svenie, Bling was ontsnapt. Nou dat is een klein verslag zo ging het nog een hele tijd door. Erg spannende achtervolgingen en schiet partijen. Dit was echt de leukste SA:MP partij die ik tot nu toe gehad heb, erg gezellig en spannend. Nu was het iedereen tegen mij, volgende keer gaan we echte teams doen.

@FD ik moet nog onderste boven door de Fallow Bridge vliegen, die heb je nog van me te goed! _O_

Ja, het was erg leuk. Jammer dat ik mindere wapens had, en dat Trekeend ons naaide met de bus. :puh: Maar ik heb hem ook een paar keer geowned. :puh:

Trekeend vluchte na een tijdje in een BF Injection. Hij wilde net de tunnel bij The Big Ear in vluchten, toen ik hem echt precies vól raakte met een raket. In één klap dood. :D Toen klaagde hij dat ik alleen met een Hydra mensen kon vermoorden. Toen hij evenlater de tunnel in rende, had ik hem weer, met mijn pistool :D

En ik ben inderdaad een aantal keer onderste boven door de Fallow Bridge (die witte brug bij de Hunter Quarry) heen gevlogen. Dat moet Trekeend nog zien te doen. :puh:

En trouwens, toen Trekeend achter mij en Jet aan kwam, reed ik hem ook zo kwijt. Ik reed in een FBI Rancher, en hij in een Infernus. En toen vloog hij er een paar keer af. :D

En nu zal ik mijn versie van het verhaal eens vertellen. :puh:

Flying Dutchman, Dutchy, Bling en Typhoon wouden naar het prachtige huis van FD gaan kijken, in Los Santos. Dus ik had geen andere keuze dan mee te gaan in de bus die aan het Wiki teken (Big Ear) aan het wachten was. Opeens reed die gekke chauffeur, Typhoon denk ik recht het water in. Hij vermoorde iedereen, maar ik was hem te slim af en ging terug naar de plek vol Hydra's. FD, Bling en Dutchy vertrokken opnieuw met een bus naar Los Santos, en ik dekte ze vanboven met mijn hydra. Na Typhoon goed in de gaten gehouden te hebben, sprong ik met parachute uit mijn vliegtuig om mij bij de andere te voegen. Jammer genoeg waren zij ondertussen vertrokken, en zag ik Typhoon steeds dichterbij komen. Opeens kwam toch FD aanscheuren met een roze NRG-500, waar ik meteen opstapte. Samen met FD zette ik de achtervolging in op Typhoon, die ondertussen met zijn NRG was gecrasht. Na enkele Drive-bys van op FD's motor zag ik de motor van Typhoon liggen. Ik sprong van de motor van FD en liep haastig naar de motor van Typhoon. Ik stapte op en schoot meer dan de helft van Typhoon zijn leven eraf. Helaas kon ik mijn werk niet afmaken, want ik was in het water beland. Toen ik een uitweg zocht om uit het water te komen, wist Typhoon van Bling, Dutchy en FD weg te vluchten met een Hydra. Alle drie gingen ze hem achterna. Terwijl ik uit het water was geraakt, ging ik snel naar de wapenwinkel van Bluebery en ik kocht er mijn een Shotgun en een Armor. Toen ik terug buiten kwam, kwam FD eraan met een Dodo! Hij lande soepel, en ik stapte in. Typhoon bevond zich op het moment aan de Hunter Quarry, met een Hydra. Gemakkelijk haalde hij onze Dodo neer, maar ik en FD wisten net op tijd te ontsnappen. Typhoon zette zijn Hydra aan de grond, en kwam op me afgelopen. Het zou een strijd worden tussen de mensen die nog niet waren dood gegaan! Ik schakelde snel over naar mijn Combat Shotgun, en ik raakte Typhoon 2 of 3 keer. Helaas bleef mijn muis steken en kon hij zonder veel moeite me afmaken. Ik voegde me snel weer bij FD en samen met hem en Dutchy gingen we volop op Typhoon af, die ondertussen Area 69 was binnen gedrongen en er een Hunter had gestolen. Ik en FD sprongen snel van onze Sanchez en liepen naar de Hydra's. Typhoon was nu op Las Venturas airport. Ik dacht dat ik Typhoon gekild had, maar FD had de eer om te zeggen dat hij die stoute Typhoon een lesje had geleerd. En zo ging het nog een tijdje verder, totdat Dutchy zei dat ze ging stoppen met spelen. Toen had niemand eigenlijk nog zin en stopte we allemaal met spelen. Om eerlijk te zijn vond ik het echt leuke 2 uurtjes en hopelijk doen we het voor woensdag nog eens opnieuw. :)


Zo net weer een hele tijd SA:MP gespeeld, het was erg leuk! Mania, Dutchy, PatrickW, Sheep, Bling, Svenie, Golait en Matiscus waren er ook, we hebben lekker mensen gekilld, en een uiterst gevaarlijke busrit met Patrick gehad.

Hier nog even een screen die door Svenie is gemaakt:

gallery_16696_55_557353.png

We waren hier op een rijk persoon aan het jagen, we hadden hem hier omsingeld en uiteindelijk gekilled.

Ik ga nu slapen, tot morgen :cya:

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Mensen die nog meer van deze verhalen of screenshots willen zien, kunnen altijd hier of hier een kijkje nemen. De meest interessante en de leukste verhalen zijn uiteraard binnen het SL-forum te vinden. Ben je nog geen Superlid, maar ben je toch nieuwsgierig, dan weet je wat je te doen staat. Ik sluit dit artikel af met een veel voorkomende zin op dit forum: "vroegah was alles beter."

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...