Jump to content
GTAGames.nl

Fiegel's Projects

  • entries
    58
  • comments
    149
  • views
    28,979

Coming out wordt mini serie

Fiegel5

1,343 views

PJpanner1.jpg

Coming out wordt miniserie!

Inmiddels kan ik eindelijk na ruim een jaar meer vertellen over mijn nieuwe project op GTAForum. In de afgelopen jaren heb ik als puber ontzettend veel meegemaakt, je gaat dan toch een soort uiting zoeken. Mijn uiting was het schrijven van een nieuw verhaal, een verhaal om mensen te laten beseffen wat een eetstoornis met iemand doet en wat het inhoud. In het jaar sinds de aankondiging van dit project is er in mijn leven veel gebeurd, veel om over te schrijven maar dan toch te weinig tijd om dat uiteindelijk ook echt te doen. Er zijn wel dingen op papier gekomen, maar als ik dan nu achteraf terug kijk dan wordt je daar ook niet vrolijk van. Je wilt toch je boodschap wel op een neutrale manier overbrengen en niet te emotioneel.

Inmiddels kan ik terugkijken op een moeilijk jaar, toch wil ik dat nog steeds delen. Er is ontzettend veel onbegrip als we kijken naar eetproblemen maar bijvoorbeeld ook Homoseksualiteit. Het grootste project Coming out waar ik al een tijdje voor promoot zal dan ook anders aangepakt gaan worden als dat jullie gewent zijn. Dit keer ga ik me meer richten op educatie en voorlichten maar ook vooral: minder fictie en meer realiteit.

Ik ben nu hard bezig om alles wat al op papier stond om te vormen naar het nieuwe format, daar gaat veel tijd in zitten. Ik hoop uiteindelijk voor het einde van dit jaar het project de lucht in te gooien. Zodat ook de game community anders kan gaan kijken naar onder andere homoseksualiteit en eetproblemen.

Stay with me!

Fiegel5


Het lijkt allemaal nog even te duren, een nieuw verhaal op GTAForum. Maar toch zit het er langzaam aan te komen, Coming out zal een ongecensureerd blik geven op het leven van een 16jarige jongen die aan Anorexia lijdt. Buiten de worsteling met zijn eten, worstelt hij ook met zijn geaardheid. Dit is iets wat je niet mag missen!

Datum van uitgave is nog niet nader bekend, meer informatie volgt spoedig6 Comments


Recommended Comments

Zeer treffend, zelf heb ik ook anorexia en een 'bijzondere' geaardheid (Two-Spirited), dus snap ik precies als jij hoe lastig dat is.

Ik ben erg benieuwd naar je verhaal! :)

Share this comment


Link to comment

Succes. Ik persoonlijk heb geen ervaring met de zaken die jij noemt, maar ik ben zeer benieuwd naar je verhaal.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...