Jump to content

JOB

  • artikelen
    21
  • reacties
    105
  • bezichtigingen
    18301

Welkom terug CaliRed!


Jesperkaj

1849 bezichtigingen

Welkom terug CaliRed!

Op 22 oktober 2006 gebeurde misschien wel één van de meest verschrikkelijke gebeurtenissen in de geschiedenis van GTAgames. Op die dag werden GTAforum en GTAgames samengevoegd tot één samenwerkend geheel, met nieuwe functies als blogs en een galerij. Dat klinkt toch juist hartstikke tof? Nouja... voor sommigen iets minder. Het forum gaat op dat moment over op de Orange Valley skin, en de overige skins (PopOrange en CaliRed) raken wederom tijdelijk onbruikbaar. De Orange Valley skin leek nog erg op de PopOrange skin, maar de CaliRed skin werd niet meer bruikbaar.

Op dat moment kwam ik nog als gast op GTAforum, pas een week later besloot ik mezelf op de site te laten registreren. In augustus van datzelfde jaar ontdekte ik GTAgames en WikiGTA, maar om één of andere redenen besloot ik pas in november 2006 me aan te melden als lid. Als gast op het forum heb ik voor een kleine periode de skin meegemaakt, die ik destijds ontzettend veel warmte vond uitstralen. Op 22 oktober 2006 werd hij dus voor een hele lange tijd niet meer bruikbaar.

Na exact zes jaar lees ik op twitter een mededeling van

@GTAGamesNL over het 9-jarig bestaan van de community. Hiep hiep hoera!! Tijdens het lezen van de mededeling lees ik dikgedrukt "CaliRed skin weer terug!".

Eind 2003, enkele maanden na oprichting van de site, kreeg GTAGames.nl een rood jasje. Het was de CaliRed skin die jaren lang de bekende skin van het forum was. Helaas hebben we de aflopen jaren zonder CaliRed skin moeten doen. Omdat de skin niet meer goed werkte met de laatste versies van het forum. VWO-er heeft met veel moeite en verbouwwerk de CaliRed skin weer terug getoverd. De originele skin is vanaf vandaag weer beschikbaar onder Thema Wijzigen voor alle leden! Heel erg bedankt VWO-er! Applaus.gif

Een stukje nostalgie is teruggekeerd op het forum. De warmte die de skin uitstraalt is natuurlijk fantastisch, zoals ik al eerder zei. We hebben het heel lang moeten doen met alleen de Orange Dawn/Valley skin moeten doen (Tijdelijk hadden we ook nog de groene KiwiGTA skin, maar dat terzijde.), maar dat zo'n stukje forumgeschiedenis is teruggekeerd is natuurlijk voor de veteranen onder ons een geweldige belevenis. Zij, met de huidige generatie, mogen blij zijn dat

VWO-er het voor elkaar heeft gekregen om de skin werkende te krijgen, precies op tijd zodat op de dag dat GTAgames negen jaar bestaat beschikbaar kan zijn. Bedankt voor alle werk VWO-er!

4 reacties


Recommended Comments

Mooi artikel. Ik had precies hetzelfde gevoel toen indertijd de calired skin verdween Het was wennen om zo plotseling van die warme rode skin naar de Orange Valley skin te moeten gaan. Nu zal het wellicht weer wennen worden aan de calired skin, maar ik ben nog steeds een groot liefhebber. Bedankt VWO-er!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...