Jump to content

Application Narrator

  • artikelen
    11
  • reacties
    7
  • bezichtigingen
    11865

Welkom!


Kloep

920 bezichtigingen

gallery_81942_223_10720.png

Welkom op mijn blog! Begin januari 2009 (jaja, dat is een tijd terug!) ben ik dit project gestart. Daarna heeft het een hele lange tijd stilgelegen, maar nu pak ik het toch weer op!

Een korte uitleg van het project: hier komen reviews te staan van applicaties voor Android en iOS. Elke keer zal de review uit zes onderdelen bestaan: inleiding, uitleg, informatie, conclusie, cijfers en dan nog screens die het menu weergeven. In de inleiding vertel ik een kort verhaaltje over de applicatie die besproken gaat worden. In de uitleg zal ik precies vertellen wat de bedoeling is van de applicatie, de controls en mijn eigen ervaringen ermee. Bij de informatie komen zaken te staan als de prijs, releasedatum en de verkoper. Bij de conclusie vertel ik of ik jullie aanraad of juist afraad deze applicatie te kopen/krijgen. Bij de cijfers krijg je uiteindelijke cijfers te zien die ik de applicatie geef op verschillende vlakken zodat je een goed beeld krijgt.

Alle reviews die ik in 2009 heb geschreven staan ook in deze blog. Deze vind je allemaal onder dit bericht. In de meeste gevallen heb ik het kopje informatie wel aangepast, maar soms kon ik de applicatie niet meer terugvinden. In die gevallen heb ik de info gebruikt die ik in 2009 had.

Regelmatig zal ik uiteraard ook weer over nieuwe applicaties gaan schrijven, dat is de hele reden dat ik deze blog ben gestart.

Dusseh, veel plezier met het lezen van de afgelopen reviews en tot snel! :D

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...