Jump to content

Phoenomena

  • artikelen
    80
  • reacties
    396
  • bezichtigingen
    79223

Phoeny's Phantastic Phorum Phenomenon - Promotie


Phoenyxar

1163 bezichtigingen

Promotie

Ja, de naam heb ik express gekozen zodat er maar liefst 4 op mekaarvolgende alliteraties zijn te vinden in mijn titel, dank je wel, ik deed het graag.

Iets meer dan 2 en halve maand terug was ik nog Superlid. Eentje dat er op zat te hopen Megalid te kunnen worden en vervolgens een blog te openen. Nou die blog heeft wel op zich laten wachten tot meer dan een maand na mijn promotie en dat is dan weer indirect de oorzaak dat ik nu bij editie 6 al niet meer het Megalid ben dat artikels kon plaatsen in een zelfgemaakte blog. Nee, ondertussen ben ik "Beste Megalid van 2012" en Moderator (voor zover dat die titels op zich dan ook enige waarde dragen) Best wel snel gegaan, al moet ik het zelf zeggen. Nou ja, ik ben er in ieder geval niet op verandert, dus dat wilt zeggen dat het niveau van deze blog (of het gebrek eraan, het is maar wat je zelf wilt) hetzelfde blijft!

Maar na een maand pauze (ja, ik heb wel 1 artikel geplaatst, maar dat was als opvuller) weet je niet snel waar je over zou schrijven. Ik heb vrij veel potentiële onderwerpen, maar zijn die elk wel diepgaand genoeg? Ik weet het niet, dat ontdek ik zelf ook pas als ik het aan het schrijven ben. Vragen waarover ik zou schrijven is ook natuurlijk niet de bedoeling. Dus wat moet ik doen...?

Het is wel een zéér interessante week geweest, dat moet ik wel zeggen. Of nou ja, toch een zeer interessante 2 weken. Nieuwjaar in Nederland geviert (WTF Wat steken jullie veel vuurwerk af), Haruhi hier enkele dagen gehad, vervolgens een medaille in de kast gekregen, promotie gekregen en mijn eerste dagen als moderator ondervonden. Ik weet niet, maar het is best wel een leuke ervaring om mee te maken, zo die eerste dagen.

Ondertussen ook nog weer een "typische" episode met mijn pa meegemaakt. De man is in Luik geraakt (freeriden op de trein is uiteindelijk overal mogelijk) en is daar aangereden. Niet door een auto of truck, maar door een brommertje. Nou kan dat natuurlijk alleen aan mij liggen, maar ik denk niet dat dat zo lang gaat duren voordat het helemaal fout gaat.

Ben ondertussen de winter ook compleet beu en weet je, hij is nog niet eens begonnen. Ik ben dat koude weer gewoon zat, heb er dan ook nog eens blok bij voor de komende examens. Je kunt dan wel zeggen van: "Maar wees toch blij dat het buiten niet warm is terwijl je studeert, dan ben je niet gemotiveert om iets te doen!" Nou voor mij werkt dat zo niet, als het buiten koud is zit ik op mijn laptop, heel simpel. Voor de mensen die te visueel denken: Nee, ik zit op een stoel, achter me laptop. Ook daar weer: Nee, niet achter me laptop, maar ja... Er voor?

Dus ja, een blog, schrijven omdat ik dat leuk vind en omdat ik het kan (maar dat valt op zich natuurlijk wel ter discussie)

Jammergenoeg rolt een onderwerp pas binnen als je net niet aan het schrijven bent. Net zoals bij "Los Vatagos" - maar ja, ik geloof niet dat de meeste weten wat Los Vatagos is dus dan stop ik hier maar. Volgende week heb ik misschien wel iets interessants te melden. Of ja, toch iets dat ik interessant vind.

10 reacties


Recommended Comments

Ik vind dit ook heel interessant om te lezen hoor! ^_^

Toch een aparte situatie met je vader. Je zei wel 'ns dat het je niet zo gek veel deed, maar ik kan me het toch voorstellen als je er mee zit. Zelf heb ik ook vaak gevoelens van "wat een rare gezinssituatie heb ik toch" (ik zal je de details besparen) en "was iedereen hier maar gewoon normaal, dan was alles veel makkelijker geweest" (ook verwijzend naar je artikel "Boeiuh!").

Toch, en dit is zeker niet lullig bedoeld dus ik hoop dat ik niet zo over kom, is het besef dat anderen ook aparte situaties meemaken in hun familie-kring ergens een geruststellende. Het bewijs dat ik niet de enige ben, verzacht de pijn een beetje, en hopelijk ook voor jou, en misschien wel voor wie dit dan ook leest. ;)

Mooi artikel weer zoals altijd! :tu:

Link to comment

Prima artikel, je schrijft wel lekker waardoor het ook goed wegleest. :puh: Ik vind het knap dat je ondanks het gedoe waarin je verwikkeld bent met je vader je er toch zo over kan praten, ik zou dat mij niet kunnen voorstellen dat ik dat ook deed als ik in jou schoenen had gestaan.

Ook de ''het is koud dus ik ga maar binnen zitten''-mentaliteit begrijp ik, heb er zelfs ook wel is last van, maar probeer je er toch overheen te zetten en bijvoorbeeld eens wat te gaan wandelen of te gaan sporten, als je het eenmaal doet is het heerlijk.

Voor de rest weet ik in ieder geval wel wat Los Vatagos is... :puh:

Link to comment

Onze vaders zijn wel heel verschillend he... :|

Amai nog niet :7

Voor de rest weet ik in ieder geval wel wat Los Vatagos is... :puh:

Nooooo ;O

Het bewijs dat ik niet de enige ben, verzacht de pijn een beetje, en hopelijk ook voor jou, en misschien wel voor wie dit dan ook leest. ;)

Toch wel typisch dat mijn eerste reactie altijd van jou komt! ^^

En ja hoor, ik weet al langer dat meerdere gezinnen problemen hebben, ik meld mijn verhalen hier vaker ook gewoon als een verwijzing naar de absurditeit in de maatschappij, die je overal wel kunt vinden. Voor idiote verhalen moet je niet altijd ver zoeken of op internet kijken. Hoewel dat dit natuurlijk ook wel op het internet kijken is...

Link to comment

Leuk hè, een blog bijhouden. Soms is een writersblock dichterbij dan je denkt, ik herken het helemaal. Desalniettemin weer een leuk stukje, het leest weer lekker weg.

PS Ik weet wat "Los Vagatos" inhoudt.

PPS Deze laadt wel lekker snel :puh:

Link to comment

Leuk om te lezen. :)

Maar wil je alsjeblief eens iets doen aan deze fouten, ik heb je ze nog al eens zien maken:

Nieuwjaar in Nederland geviert

Het is heel simpel..Voltooid deelwoord...Verleden tijd vieren? Ik vierde. Dus een d...

gevierD

Link to comment

Leuk om te lezen. :)

Maar wil je alsjeblief eens iets doen aan deze fouten, ik heb je ze nog al eens zien maken:

*Fout*

Ik ben bezig met mijn Nederlands wat op te halen... It's a work in progress :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...