Jump to content

Phoenomena

  • artikelen
    80
  • reacties
    396
  • bezichtigingen
    79365

Phoeny's Phantastic Phorum Phenomenon - Lente


Phoenyxar

928 bezichtigingen

Lente

Hoewel dat het weer me momenteel wel een beetje tegenspreekt met die verzameling wolken was het weer van de afgelopen dagen echt geweldig. Het gaf me weer een lente-gevoel. Iets dat ik toch al maanden mis. Het gaf me ook weer een geweldige boost en ik werd weer een stuk impulsiever. Een beetje zon doet toch veel met een mens hè?

Eigelijk is dit artikel meer een aankondiging naar de volgenden. Ik ga de volgende 3 weken iets anders doen dan alle vorige. Het is namelijk bijna één jaar terug dat ik op Italië-reis ben geweest en het leek me wel eens tof om op die geweldige periode terug te blikken via wat artikels. Mijn eigen ervaringen van de gebieden en steden wat meegeven.

Maar er bestaan wel veel plaatsen waar je recenties zou kunnen lezen over toeristische steden en gebieden, dus waarom zou je deze dan lezen? Nou, één van die redenen ligt naast me. Ik heb namelijk een "Ita Lia - Vice City" T-shirt vast. Gekocht aan een klein straatwinkeltje, zoals je er velen vindt in Italië, naast de Sint-Paulus buiten de Muren-basiliek in Rome. Ik heb mijn eigen interesses en blik op alles dat ik zie en ervaar.

Daarnaast bevat het T-shirt toevallig ook de 5 belangrijkste steden die we hebben bezocht. Firenze, Siena, Pisa, Roma en Venetië. Oke, Perugia en Assisi ontbreken wel van de bezochte locaties, maar er is nu éénmaal niet zo veel ruimte op zo'n T-shirt. In retrospect kan ik me ook wel gelukkig prijzen dat ik met school naar al die plaatsen ben kunnen gaan. De meesten hebben blijkbaar enkel een Rome-reis gehad. Wij hebben nagenoeg heel Italië uit de Renaissance bezocht en bekeken. Alhoewel er toch wel veel meer is.

Volgende week breng ik dus een stukje "San Salmaggiore - Pisa - Firenze" en het zal geweldig zijn!

Of naja, dat hoop ik toch.

Om dan ook even terug te keren op de realiteit van nu. Ik ben gisteren naar de gevangenis van Brugge geweest. Waarom denk je dan? Nou, ik heb mijn vader gaan bezoeken. Voor de meesten lijkt dit iets irreëel en iets dat ze enkel ooit binnen een game zullen meemaken, maar ik vond het best wel eens grappig om meemaken. Tiihii, badass.

4 reacties


Recommended Comments

7 jaar terug ben ik met school ook naar Italië geweest en wij bezochten inderdaad wat minder steden. Gelukkig niet alleen Rome, maar ook Firenze. Ben dan ook vooral benieuwd naar je verhalen bij die twee steden, hopelijk herken ik wat :)

Link to comment

Binnen een paar weken ga ik zelf met school naar Italië, misschien zullen je artikels me er nog extra warm voor maken. Ik kijk er zeker naar uit!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...