Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285388

MAF - Speciale mededeling


NandroDavids

728 bezichtigingen

gallery_7284_229_34920.png

Beste lezers,

Wekenlang zijn wij van MAF nu bezig met het wekelijks leveren van een kwalitatief uitstekende forumkrant en over één ding zijn we het binnen de redactie helemaal eens: we zijn goed bezig. Echt wekenlang zijn wij al goed bezig.

Maar het kan nog beter en daarvoor gaan we een verandering doorvoeren. Maakt u zich geen zorgen: de oude, vertrouwde huisstijl blijven we gewoon houden. Immers: banners, opmaak, uitstraling veranderen, dat is ook niet altijd een positieve verandering. Ook de inhoud blijft gewoon hetzelfde. We brengen gewoon wekelijks de rubrieken die u van ons gewend bent.

Maar de verandering, en waarschijnlijk een meevallende verandering is dat van publicatie. Vanaf heden publiceren we namelijk niet meer op zondag, maar op zaterdag. De reden is simpel: het is al jaren zo dat op zaterdagavond dé forumkrant verschijnt, en dat willen we uiteraard graag voortzetten.

Wij hopen dat deze verandering positief gaat uitwerken voor MAF en hopen jullie allemaal weer te zien bij de nieuwe editie van MAF, editie 011, morgenavond. Op zaterdag dus!

Met vriendelijke groet,

Namens de redactie,

NandroDavids

Hoofdredacteur

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...