Jump to content

JOB

  • artikelen
    21
  • reacties
    105
  • bezichtigingen
    18303

Still alive and kicking


Jesperkaj

1506 bezichtigingen

crib1.png

Het laatste artikel in dit blog werd zes maanden terug geplaatst. Je zou bijna denken dat ondergetekende zijn blog zou zijn vergeten, maar is dat wel zo? Nee, dat is dus niet zo. Wat dan, gebrek aan inspiratie? Nee, dat is het niet. Weinig tijd? Hm, wellicht. Druk? Dat zeker.

De laatste paar maanden is er veel veranderd in mijn dagelijks leven. Een nieuwe baan en een opleiding zijn toch dingen die veel tijd in beslag nemen. De belangrijkste reden van m'n drukke schema is misschien jullie wel bekend: ik loop dus al een tijdje rond met een blauw jasje. Een jasje wat mensen hebben gedragen die ik als grote voorbeelden zag toen ik in 2006 op het forum kwam als elfjarig jochie. Pfff, 2006 alweer, het is alweer zeven jaar geleden toen ik hier op zoek was naar een antwoord op m'n vraag over GTA Liberty City Stories. En in 2013 ben ik nog steeds alive and kicking.

Genoeg over m'n verleden. Het heden is nu belangrijker, toch? Of toch de nabije toekomst? Misschien wel veel belangrijker voor ons allemaal. Over enkele maanden komt (hopelijk) dan het spel uit waar we al sinds 25 oktober 2011 op wachten. Het spel wat al onze verwachtingen moet doen overtreffen. Het nieuwe deel uit de serie wat ons GTA IV moet doen vergeten. Op die dag, 17 september, kunnen we eindelijk over de snelwegen van Los Santos scheuren. Dan kunnen we eindelijk weer eens lange afstanden vliegen. Het wordt dan ook tijd om ons te verplaatsen in onze drie hoofdrolspelers.

Ja, ook ik was lichtelijk geïrriteerd over het feit dat GTA V niet deze lente zou uitkomen, maar de hele irritatie was eigenlijk snel weer weg. We willen immers geen spel spelen wat nog niet af is in de ogen van de ontwikkelaars. Bovendien is Rockstar de koning van het uitstellen van games, dus dit was op voorhand eigenlijk wel te verwachten.

Hmm, zo te zien moet ik weer aan m'n studie. Verder moeten de centen ook weer verdiend worden. Ik moet genoeg geld hebben om te besteden in m'n reisje naar Liberty City in de zomer. Wat foto's maken voor de Wiki, en misschien ook nog Vice City erbij pakken als het kan.

5 reacties


Recommended Comments

Ooooh, Jesper heeft nog eens iets geschreven! Zelf ben ik wel blij dat V niet in de lente is uitgekomen. Niet dat er iets boven GTA spelen gaat, maar als je moet kiezen tussen winter en zomer om het te spelen is mijn keuze gemaakt :3

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...