Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285142

MAF 013 - Multitainment


NandroDavids

1010 bezichtigingen

b5kx0g.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Kloep

Welkom bij de rubriek Multitainment! In deze rubriek gaan we regelmatig iets uitlichten wat onder entertainment valt. Dat kan van alles zijn: een album of single, een film of serie, een tv-programma, een game, misschien zelfs een boek, het kan hier allemaal.

Deze week hebben we het over de film TED! Als je niet van spoilers houdt en de film nog niet hebt gezien, lees deze rubriek dan niet. Ik vertel er niet heel veel inhoudelijks over, maar sommige dingen wil je denk ik liever niet van tevoren weten.

Een levende teddybeer die blowt en hoeren neukt. Ja, zo zou je de film heel goed kunnen omschrijven. Het doel van deze rubriek is natuurlijk dat jullie de film hierna gaan kijken, en ik denk dat ik dat doel al heb bereikt. En dat na één zin, geweldig.

Maar goed, over tot de orde van de dag: de film TED! Het gaat dus, zoals ik al aangaf, over een levende teddybeer die samen met zijn beste vriend, John Bennett (Mark Wahlberg), de leukste avonturen beleeft. Zo hebben ze de Thundersong gemaakt:

12512r5.jpg

"When you hear the sound of thunder, don't you get too scared. Just grab your thunder buddy and say these magic words: fuck you, thunder! You can suck my dick! You can't get me thunder, cause you're just God's farts!"

Ja, ik weet het, een briljante tekst. Je zou het eigenlijk moeten horen... kijk de film dus!

Tja, wat kan je er nog meer over vertellen? Veel dingen zijn gewoon leuk om te zien en ik zou de humor eruit halen als ik het hier vertel. Dit is dus ook echt zo'n film waar ik niet (zoals de vorige keer) leuke quotes vertel die me bij zijn gebleven. Dit is om twee simpele redenen. Ik zou de humor er dus uit halen, maar boven dat zijn het ook gewoon te veel leuke quotes. Ik kan er geen keuze uit maken, en om te voorkomen dat jullie een uur bezig zijn met deze rubriek door te werken laat ik de quotes maar achterwege.

De conclusie is dan ook simpel: kijken! Het is gewoon een geweldige film. Vol humor, en natuurlijk een goed verhaal!

29wygo.jpg

2 reacties


Recommended Comments

Jammer dat je niet vermeldt dat Ted door Seth MacFarlane vertolkt wordt. Dat lijkt mij een van de belangrijkste eigenschappen van Ted en mede daardoor is de film ook zo fantastisch.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...