Jump to content

Svenie's Blog

  • artikelen
    9
  • reacties
    42
  • bezichtigingen
    13411

Geen woorden maar daden


Svenie

2265 bezichtigingen

Geen woorden maar daden

Drie maanden. Dat moet zowat de periode zijn geweest dat ik niet meer online ben gekomen op dit forum. Drie drukke maanden, gevuld met schoolwerk en voorbereiding op een persoonlijke doelstelling dit jaar: de top bereiken van de Mt. Ventoux. Ik kan zeggen dat alles goed is verlopen, zo zijn mijn schoolresultaten behoorlijk goed en was het oprijden van de kale berg een groot succes. Gedurende die drie maanden had ik misschien wel de tijd om hier even mijn hoofd binnen te steken, maar het ontbrak hem voornamelijk aan motivatie en zin. Ik begrijp dat mensen nu al zitten te denken van: maar je bent Moderator, dan kan je niet maken. Wellicht niet, maar toen ik deze week na drie maanden niet in te loggen het forum bekeek, had ik het gevoel dat ik na een kwartiertje mijn schade van drie maanden wel al had ingehaald.

Waar ik me nog het meest aan stoorde was het feit dat bepaald projecten die al lange tijd voor ik niet meer online was geweest waren gestart nog steeds geen vooruitgang kenden. Dit zijn zaken waar ik me toch flink aan kan ergeren, en dan vooral omdat deze gestuurd worden door personen die zich profileren als de harde werkers, helden... “Maar jij hebt makkelijk praten, jij bent drie maanden niet online geweest, waarom zou jij een oordeel mogen vellen over iemand anders?” Simpelweg omdat ik geen ambitie heb om een populair lid te zijn die zich veel doelen vooropstelt, daar zeer veel lawaai rond maakt en dan uiteindelijk het einddoel niet bereikt. Mensen die mij kennen, echt kennen, weten dat ik mij het best op de achtergrond voel, waarbij ik zelf mijn doelen vooropstel en waarbij ik deze niet gaat rondbazuinen om naam en faam te verwerven. Harde taal? Misschien, maar er zijn nu eenmaal gebeurtenissen die het nodig maken om zaken als dit eens van je af te schrijven. Op deze manier toch ook nog eens een artikel in deze verder toch vrij uitgestorven blog.

5 reacties


Recommended Comments

Zit wel wat in natuurlijk, maar in hoeverre moet je woorden in daden omzetten zolang het 'slechts online' is. Het is natuurlijk niet handig veel ambities uit te spreken als je er toch niets mee gaat doen, maar als er eens iets bij doorschiet lijkt me dat geen probleem.

Link to comment

Ten eerste: je schrijft heel goed. Verder vind ik dat er waarheid in de woorden zit die je schrijft, maar ik ben eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar die onderwerpen waar het dan niet ''lekker'' gaat. Hoewel ik begrijp dat je daar niks over loslaat, en dat is ook prima.

Voor de rest zet het me wel aan het denken, waarom inderdaad wachten met iets? Gewoon doen. Hmm, interessant. :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...