Jump to content

Phoenomena

  • artikelen
    80
  • reacties
    396
  • bezichtigingen
    79354

Phoeny's Phantastic Phorum Phenomenon - Blauw


Phoenyxar

1448 bezichtigingen

Blauw

Ondertussen ben ik dus 4 maanden moderator. Dat is best vreemd. Iets meer dan een half jaar terug was ik nog gewoon Superlid. Weet je wel, zo gewoon superlid zoals jij en ik... Ja ok, nevermind, maar je begrijpt wel wat ik bedoel hopelijk. Dan ga je je ook wel eens snel afvragen: Doe ik het wel goed? Zou je die vraag eigenlijk wel aan jezelf mogen stellen?

Vier jaar terug registreerde ik me hier op het forum en het heeft nog geen 2 en halve maand geduurd of ik had al mijn eigen gang. Nou ja, ik was toen co-leader, maar zelfs tot op de dag van vandaag is er binnen TU geen echt verschil tussen leader en co-leader. Samen met Haruhi was dat. We liepen toen wel onder andere namen rond op het forum, waren toen nog wat actiever (tot ergernis van een groot deel van de crew) en dachten het gewoon leuk te houden. Maar we hadden wel allebei een kleine forumdroom. Om in de nabije toekomst allebei tesamen moderator te wezen van het IV-subforum.

Van het IV-subforum? Ja, dat was toen nog steeds in volle activiteit. Misschien voor sommigen wat moeilijk om in te beelden maar destijds was het IV-subforum het actiefste subforum (laten we even de gang talks wegdenken) op heel de index. Een keertje om de 5 minuten refreshen was niet genoeg om de posts te blijven volgen. Maar kom, het gaat er dus om dat we beiden daar moderator van wouden zijn. Waarom eigenlijk? Dat is niet te verklaren. Het leek ons destijds gewoon leuk. Maar we dachten tegelijkertijd niet na over wat een moderator eigenlijk deed. We wouden het gewoon zijn.

En dan zitten we hier nu, 3 en half jaar later. Ik ben nu moderator van Lifestyle en binnen TU hebben we een machtswissel (in feite 7) ondergaan. Is dus niet wat we gedroomd hadden, maar je gaat me niet horen klagen. Want hoewel ik het eerste een vreemde wending vond om me op Lifestyle te zetten vind ik het nog best goed passen. Okej, ik ben zeker niet de strengste of beste moderator die er ooit heeft gestaan, maar ik doe het uiteindelijk wel graag. Ik vind het uiteindelijk ook nog wel een geschikte plaats. Maar het doet je soms wel wat terugkijken naar het Megalid zijn. Ik wil het niet té speciaal noemen, maar het is wel een groot verschil qua promotie. Je moet nu daadwerkelijk iets doen. Dat is best een verschil. Is het veel? Naaah. Maar het is wel ineens een verschil. Keep Calm and Carry On.

Maar ik zit hier nog altijd voor dezelfde reden. Omdat ik het leuk vind en omdat ik gewoon graag mensen help. Dat laatste komt natuurlijk de laatste maanden wat minder naar voor dan eerst was, maar met wat extra vragen van een komende GTA V zie ik een lichtpuntje. Zolang ik die dingen kan blijven doen zal ik hier wellicht ook wel blijven hangen.

En als we dan even eerlijk zijn. Als ik hier dan toch wil blijven hangen en zo actief ben, dan kan ik de site evenwel van nut zijn door een blauw vaandel te dragen. Laat het toevallig ook nog wel de thuiskleuren van The Underground zijn, hetgene waar alles mee begon. Best toevallig niet?

#Illuminati

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...