Jump to content
 • Sign Up
GTAGames.nl

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  275,449

MAF 015 - Winnaar Van De Week

NandroDavids

357 views

lcd94.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week. Dat levert geen badge op, maar simpelweg de eer van de titel en natuurlijk de eer van de eervolle vermelding in MAF. En die Winnaar Van De Week is deze keer...@Dutchy3010!

photo-33831.png?_r=1365769501

Nee, geen Gta Ripper, ook al is zijn promotie tot Moderator volkomen verdiend en daar willen we hem bij dezen ook zeker nog even mee feliciteren. Maar Dutchy3010, die verdient de titel toch echt wel wat meer en is dan ook de eerste Winnares Van de Week.

Immers, zij is degene die 15 man fanatiek aan het spelen heeft gekregen in GTA San Andreas. Die game is inmiddels bijna een decennium oud, maar blijkbaar is er nog altijd animo voor nieuwe contests. Na in het verleden onder meer de Photo Contest, de Stunt Challenge en de Race Contest te hebben gezien, kwam Dutchy3010 met wat nieuws: [sA] Forumsavegame - The Contest.

Drie teams nemen het in deze contest tegen elkaar op om zo snel mogelijk San Andreas uit te spelen. Voor iedere missie, zijmissie en andere zaken als collectables zijn er punten te verdienen. Uiteindelijk zal er dus een winnend team zijn, en op basis van die punten komt er ook een individuele winnaar uit de bus.

gallery_33831_25_2173.jpg

Op dit moment ligt Team 3, onder leiding van Basssss, ver achter op Team 1 en Team 2. Die teams, met respectievelijk Megadreams en -Matthijs- als aanvoerder, lijken uit te gaan vechten wie er met de titel vandoor gaat. Maar wie er ook wint, beide prestaties vallen natuurlijk in het niet naast de prestatie van Dutchy3010, die het forum weer een mooie GTA-boost weet te geven.

Dus, Dutchy3010: van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding en de titel Winnares Van De Week!0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...