Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285150

MAF 015 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

600 bezichtigingen

lcd94.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week. Dat levert geen badge op, maar simpelweg de eer van de titel en natuurlijk de eer van de eervolle vermelding in MAF. En die Winnaar Van De Week is deze keer...@Dutchy3010!

photo-33831.png?_r=1365769501

Nee, geen Gta Ripper, ook al is zijn promotie tot Moderator volkomen verdiend en daar willen we hem bij dezen ook zeker nog even mee feliciteren. Maar Dutchy3010, die verdient de titel toch echt wel wat meer en is dan ook de eerste Winnares Van de Week.

Immers, zij is degene die 15 man fanatiek aan het spelen heeft gekregen in GTA San Andreas. Die game is inmiddels bijna een decennium oud, maar blijkbaar is er nog altijd animo voor nieuwe contests. Na in het verleden onder meer de Photo Contest, de Stunt Challenge en de Race Contest te hebben gezien, kwam Dutchy3010 met wat nieuws: [sA] Forumsavegame - The Contest.

Drie teams nemen het in deze contest tegen elkaar op om zo snel mogelijk San Andreas uit te spelen. Voor iedere missie, zijmissie en andere zaken als collectables zijn er punten te verdienen. Uiteindelijk zal er dus een winnend team zijn, en op basis van die punten komt er ook een individuele winnaar uit de bus.

gallery_33831_25_2173.jpg

Op dit moment ligt Team 3, onder leiding van Basssss, ver achter op Team 1 en Team 2. Die teams, met respectievelijk Megadreams en -Matthijs- als aanvoerder, lijken uit te gaan vechten wie er met de titel vandoor gaat. Maar wie er ook wint, beide prestaties vallen natuurlijk in het niet naast de prestatie van Dutchy3010, die het forum weer een mooie GTA-boost weet te geven.

Dus, Dutchy3010: van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding en de titel Winnares Van De Week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...