Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285272

MAF 016 - Mijn Relatie Met


NandroDavids

620 bezichtigingen

n5jvx1.jpg

Deze rubriek is geschreven door

In deze nieuwe rubriek vertelt Pwned. over zijn relatie met verschillende forumleden. Centraal in de eerste editie staat MAF-hoofdredacteur @NandroDavids.

---

Het was ergens eind 2010. Ik kan het me niet zo goed meer herinneren maar het kwam er eigenlijk gewoon op neer dat ik respect had voor NandroDavids. Hij was voor mij altijd een soort van forumheld op het forum geweest, hij durfde goed voor zijn mening uit te komen en wist zijn weg te vinden op het forum. Het perfecte recept voor respect als je het mij vraagt, maar ikzelf was nog niet zo bekend en populair op het forum. Daardoor leek hij een beetje onbereikbaar en keek ik redelijk tegen hem op. Totdat ik hem een keer tegenkwam in de chat terwijl ik met .Levi. was aan het chatten en hij eigenlijk heel normaal bleek te zijn. Nou ja... normaal zou ik niet zeggen, maar wel aardig hoor.

beeaso.jpg

Ik sprak hem aan over zijn blogs van de MAF en op FOK! en zei dat ik de MAF eigenlijk wel weer actief zou willen zien (de MAF was toen redelijk inactief). Ik begon hem toen aan te sporen om het weer op te pakken en daar is toen de legendarische Kersteditie uit voortgekomen. Zonder mij was die er dus nooit geweest, just saying!

Langzaamaan begon er een soort van broederschap tussen ons te groeien: we gingen steeds langer en vaker praten en eerlijk gezegd ook steeds gezelliger. Het ging nu niet alleen meer over zijn blogs maar soms ook over muziek, en op een paar zeldzame momenten ook over de politiek, maar wie wil het daar nu over hebben? Ik kreeg steeds meer en meer aanzien voor hem, en tegelijkertijd ook steeds een sterkere band. Een rare combinatie eigenlijk, zeker als je je bedenkt dat we elkaar alleen op het internet kennen, en al helemaal als je bedenkt dat we het over NandroDavids hebben.

photo-7284.png?_r=1366390745

Tegenwoordig praten ik en Nandro zowat iedere avond in de chat over muziek, de MAF-blog, het forum en allerlei andere zaken. Ik durf bijna te zeggen dat we een goede forumvriendschap hebben. Maar wat wil je dan ook? Hij heeft dezelfde smaak in muziek, en alhoewel zijn grappen echt verschrikkelijk slecht zijn kan ik er altijd wel om lachen. NandroDavids is niet zomaar iemand, nee, hij is de persoon die mij heeft geïnspireerd iets voor het forum te gaan doen (wat ik nu met SS probeer te doen) en om zo nu en dan wat voor de MAF te schrijven. Ik los nu ook iedere week een puzzeltje van hem op, want de rest van het forum is kennelijk echt bagger met puzzels.

In 2010 had ik nooit gedacht dat ik nu bijna dagelijks zou praten over van alles en nog wat met wat toen mijn forumheld was, en eerlijk is eerlijk: dat is hij eigenlijk gewoon nog steeds.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...