Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285171

MAF 016 - Reclameblok


NandroDavids

598 bezichtigingen

2n8qw77.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

De zomer is duidelijk nog niet begonnen, en dat betekent dat we in ons gloednieuwe redactiekantoor meer stookkosten hebben dan begroot. Met een nieuwe uitbreiding van de redactie door de komst van Pwned. blijft het maken van MAF dus een duur geintje. Daarom ziet u hier, om commerciële redenen uiteraard, af en toe de rubriek Reclameblok. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen dat u niet wegzapt op het moment dat het Reclameblok verschijnt. Dat zou ik in ieder geval niet doen, want na de reclame gaat MAF gewoon verder!

---

2013 het jaar van V? No way! 2013 is het jaar van IV. Saints Row IV om precies te zijn!

Op deze game hoef je namelijk een maand minder lang te wachten én Saints Row IV zal ook voor de pc-gamers meteen beschikbaar zijn. Waar bij ieder nieuws over GTA V wordt geklaagd dat het nog zo lang duurt en wordt gevraagd of er ook een pc-versie komt, komt Saints Row IV die gamers meteen tegemoet: 23 augustus is de game wereldwijd beschikbaar, voor XBox 360, PlayStation 3 én pc!

We nemen aan dat we jullie nu al overtuigd hebben, maar mocht er nog wat meer nodig zijn, bij dezen nog wat info over deze game van het jaar. Saints Row IV speelt zich net als zijn voorganger af in Steelport, een stad die op Washington D.C. is gebaseerd. Washington D.C.? Jazeker, Washington D.C.! De stad waar na de release van het GTA V-logo door heel wat fans op werd gehoopt, die is gewoon speelbaar in Saints Row IV.

Een alien-invasie, spelen als de president van de USA, deze game gaat zó veel verder waar GTA ophoudt. Vergeet GTA dus, maar koop Saints Row IV. 23 augustus, be there!

Volition, Inc.

---

Dan gaan we nu terug naar de inhoud...

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...