Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285429

MAF 016 - De Vijf


NandroDavids

463 bezichtigingen

59r2t.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Sinds deze week staat er iets nieuws naast de posts van heel wat leden: een medaille -goud, zilver of brons- die aangeeft hoeveel Forum Awards het betreffende lid in zijn of haar forumcarrière heeft gewonnen. Een nieuwe feature die door iedereen enthousiast werd ontvangen. Nou ja, iedereen...MegaPilot had zo zijn twijfels en commentaar.

Maar goed, dat zijn we gewend, dus daar gaan we verder geen woorden aan vuil maken. De medailles zijn er, en dat vonden wij een mooie gelegenheid om in De Vijf te kijken naar de 5 leden met de meeste Awards!

1kz9y.jpg

@-Matthijs-, @PatrickW en @SummerBase

Deze 3 leden hebben in de loop der jaren allemaal 7 Forum Awards in de wacht gesleept, wat ze nu een mooie zilveren medaille heeft opgeleverd.

award_silver.png

Waar je van -Matthijs- misschien zou verwachten dat hij dat vooral te danken heeft aan zijn grafische kwaliteiten, is niets minder waar: bij de editie van 2012 won hij met de Beste Award Badge pas voor het eerst een dergelijke Award. Verder is het toch vooral GTA-gerelateerd.

Ook PatrickW heeft heel wat GTA-gerelateerde Awards, en dan met name als het om modding gaat. Voor Design Your Own Mission won hij maar liefst 5 Awards, ook al 5 jaar op rij. Verder heeft hij 1 keer de Award voor Beste Contest gewonnen, en ook hij heeft 1 Award voor de Beste Award Badge.

Waar -Matthijs- en PatrickW in heel wat verschillende jaren Awards hebben gewonnen, verzamelde SummerBase zijn 7 Awards in slechts 2 jaar tijd: 2006 en 2007. In dat eerste jaar won hij er maar liefst 5, waaronder misschien wel de meest legendarische Award ooit:

post-536-1167493158.gif

2nly6fl.jpg

-

Niemand op de vierde plek? Nee, niemand op de vierde plek. Wegens een gelijke stand op een hogere positie, staat hier helemaal niemand. Waar ik hogere positie zeg, daar bedoel ik visueel gezien lager. Immers: u scrollt zodadelijk naar beneden voor de hogere positie. Kun je hoog of laag springen, maar zo is het nu eenmaal.

xl9cnr.jpg

-

Ook niets, wegens die hierboven (een treetje lager) genoemde gelijke stand op een plek hieronder (een treetje hoger). Snapt u het nog? Ik hoop het, anders heb ik u te hoog ingeschat. Och, wat een lage grap...

6fazcn.jpg

@Jowx, @Kai-ShockWave en @Svenie

Noem je lage grappen, dan noem je natuurlijk in één adem de naam van Jowx. Desondanks heeft hij, net als Kai-ShockWave en Svenie, al 9 Awards op zijn naam staan. Ook voor hen daarom: een zilveren medaille.

award_silver.png

Jowx won, net als SummerBase, zijn Awards in een tijdsbestek van slechts 2 jaar: in 2008 pakte hij er 3, een jaar later maar liefst 6. Dat laatste is nog altijd een absoluut record. Ander opvallend feit: de 3 Awards die hij in 2008 won, prolongeerde hij in 2009. Waaronder die van Uitspraak v/h Jaar:

gallery_536_30_31852.pngUitspraak_van_het_jaar_2009.png

Kai-Shockwave heeft wat langer aan zijn collectie gebouwd, en heeft vooral gescoord op het gebied van graphics. 7 van zijn 9 Awards hebben te maken met graphics en aanverwante visuele zaken. Meest opvallende aan zijn rijtje Awards is toch wel dat hij maar liefst 3 jaar achter elkaar de Beste Award Badge produceerde:

Award_badge_2009.pngpost-33831-1293560698,47.pngBeste Award Badge.png

Svenie is de absolute GTA-kenner van het forum, als we de Awards mogen geloven. Hij is niet voor niets één van de belangrijkste personen als het gaat om het vullen van WikiGTA, en hij heeft dan ook heel wat GTA-gerelateerde Awards gewonnen. 7 (!) keer won hij een Award als grootste kenner van een GTA. En dat begon al in 2007:

gallery_536_30_5041.png

ehc37s.jpg

@Dutchy3010

Onze golden girl!

award_gold.png

11 Awards, verspreid over 7 jaar, wat moeten we daar nog over zeggen? Vrij weinig lijkt me. Een ongeëvenaard rijtje is het, dat al begon in 2006, en inmiddels loopt tot en met 2012:

post-536-1167492697.gifgallery_33831_224_37342.png

Overigens is er één forumlid die alle drie de medailles heeft:

14n1kxh.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...