Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285396

MAF 017 - Mijn Relatie Met


NandroDavids

627 bezichtigingen

n5jvx1.jpg

Deze rubriek is geschreven door

Vorige week lazen jullie over mijn zeer intieme, maar professionele, relatie op de werkvloer met NandroDavids. Maar in deze tweede editie van mijn wekelijkse item gaan jullie lezen over mijn iets minder intieme relatie met de mater familias van het forum, de Iron Admin Lady, Dutchy3010.

Iedereen die niet al te lang op het forum zit maar wel al kennis heeft gemaakt met Dutchy3010 heeft dit waarschijnlijk via de PB gedaan die ging over een warning die ze van haar kregen of omdat ze een namechange wilden 2 dagen na registratie (om daarna nooit meer terug te keren). Degenen die Dutchy langer kennen weten dat dit beeld redelijk accuraat is van wat Dutchy doet op het forum. Maar onder het harnas van de enige actieve Admin die de regels met ijzeren vuist handhaaft zit eigenlijk een redelijk sympathiek persoon, ben ik redelijk recent achter gekomen.

2rxxxyh.jpg

Toen ik me opgaf voor de SCM Masterclass wist ik niet wat ik moest verwachten en was eigenlijk een beetje bang dat ik bij Dutchy haar groep kwam; opluchting toen ik bij PatrickW bleek te zitten. Maar toch maar even Dutchy toegevoegd op Skype voor wanneer PatrickW er niet zou zijn. Toen ik een vraag had moest ik mezelf er toch van overtuigen dat ze niet op een of andere demonische manier door mijn beeldscherm heen zou komen. Dus ik stel de vraag, ze leest hem, begint iets te typen; beantwoordt ze gewoon de vraag. Talking about anti-climaxes, aye...

Nu praat ik alleen nog maar zo af en toe met Dutchy op Skype waarbij de :7-smileys je om de oren vliegen, maar het is wel altijd gezellig tussen ons; ik ben in ieder geval niet meer bang voor haar.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...