Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285371

MAF 017 - Loser Van De Week


NandroDavids

895 bezichtigingen

atp7ww.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Tot nu toe riepen wij van MAF iedere week één forumlid uit tot Winnaar Van De Week. Simpelweg voor de eer van die titel en natuurlijk de eer van de eervolle vermelding in MAF. Zoals jullie zien doen we het dit keer (en in de toekomst vast nog wel vaker) iets anders: we hebben een Loser Van De Week. En die Loser Van De Week is deze keer...!

Hij krijgt deze titel voor een post in de San Andreas Quiz, waarin hij reageerde op de vraag welke beloning(en) je krijgt voor het vinden van alle Oysters. ballas4life zei dit:

een bedrag van $100.000,=, 100% Lung Capacity en de vriendinnen van Carl vinden hem onweerstaanbaar en zullen hem altijd uitnodigen op de koffie na een geslaagde date. Daarnaast zijn de vriendinnen Katie, Helena, Barbara en Michelle altijd weer op hun ontmoetingsplek terug te vinden als de relatie over is of als ze gestorven zijn.
Van de Wiki :7

We wisten al dat de Ballas in San Andreas de vijand zijn, dat het ongelooflijke klootzakken zijn, maar dat ballas4life zijn naam op het forum zo veel eer aan wil doen hadden we niet verwacht. Want wat is de lol van een quiz als je het antwoord opzoekt? Dan is het geen quiz meer, dan is het een opzoekcompetitie. Topics als Raad de vlag en hoofdstad en Raad de Stad werden in de Stamkroeg! op eenzelfde manier misbruikt door verschillende leden. Schandalig!

Gy39AqQ.jpg

Daarom, ballas4life, van harte gefeliciteerd met deze twijfelachtige eer om als eerste te worden uitgeroepen tot Loser Van De Week! We hadden er ook Klootzak Van De Week, Duitser Van De Week of Godverdomme, Wat Ben Jij Een Lul Van De Week van kunnen maken, maar u ziet: we hebben ervoor gekozen om het netjes te houden.

6 reacties


Recommended Comments

We hadden er ook Klootzak Van De Week, Duitser Van De Week of Godverdomme, Wat Ben Jij Een Lul Van De Week van kunnen maken, maar u ziet: we hebben ervoor gekozen om het netjes te houden.

xD

Maar Ballas4life, het is wel zo! xD

Link to comment

Maar Nandro, was jij niet tegen het gebruik van onnodig Engels in het Nederlands? Al begrijp ik het wel; Verliezer Van De Week klinkt namelijk een stuk positiever.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...