Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285366

MAF 018 - Multitainment


NandroDavids

574 bezichtigingen

b5kx0g.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Kloep

Welkom bij de rubriek Multitainment! In deze rubriek gaan we regelmatig iets uitlichten wat onder entertainment valt. Dat kan van alles zijn: een album of single, een film of serie, een tv-programma, een game, misschien zelfs een boek, het kan hier allemaal.

Deze week hebben we het over de film Parker! Als je niet van spoilers houdt en de film nog niet hebt gezien, lees deze rubriek dan niet. Ik vertel er niet heel veel inhoudelijks over, maar sommige dingen wil je denk ik liever niet van tevoren weten.

2rmt93q.jpg

Parker gaat over een man, genaamd Parker. Deze wordt gespeeld door Jason Statham. Dit was al voor mij reden genoeg de film te down... eeh, te kopen! M'n verwachtingen werden waargemaakt. In het begin lijkt het helemaal mis te gaan, aangezien hij dood lijkt te gaan. Maar als je meerdere films van deze man hebt gezien, weet je dat dit niet zal gebeuren. Jason Statham wint, zo hoort het gewoon. Natuurlijk gebeurt dit niet op een normale manier, maar na bizarre gevechten. Denk hierbij vooral aan de Transporter-films. Gelukkig vecht hij ook hier regelmatig, en wint uiteraard.

Het verhaal begint met een overval op een soort kermis. Jason Statham is uiteraard de overvaller, samen met nog 3 anderen. Hij wordt bedrogen, neergeschoten (meerdere malen in de borst) en langs de kant van de weg gedropt. Ja, dit was het momentje waar ik eerder over sprak. Uiteraard overleeft hij dit allemaal en dan is het moment aangebroken om wraak te nemen. En daar gaat de gehele film dan ook over.

"If you don't tell me what I need to know, I'm gonna press down on this chair until it crushes your trachea. Trust me, it's agonizing. Plus, there's the posthumous humiliation of having been killed with a chair."

Vooral de laatste zin doet het 'm. Ja, een echt Jason Statham-gevecht dus.

Het leukste moment van de film is toch wel dat Jennifer Lopez zich uitkleedt. Ja ok, niet helemaal, maar je moet het er maar mee doen!

full.jpg

Hoe het wraak nemen precies gaat, ga ik niet vertellen. De film duurt zo'n twee uur en is echt de moeite waard om te kijken. Als ik hier alles neer ga zetten, kan ik alleen maar dingen voor je verpesten. Dus, houd je van actie, een halfnaakte Jennifer Lopez en Jason Statham die mensen met een stoel vermoordt? Dan zeker kijken!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...