Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285383

MAF 019 - Multitainment


NandroDavids

546 bezichtigingen

b5kx0g.jpg

Deze rubriek is geschreven door

Breaking Bad

Breaking wat? Jazeker! Breaking Bad! Het verhaal over een fantastisch goede scheikundeleraar, Walter White, en zijn familie. Al gauw komt Walter in aanmerking met Jesse Pinkman, een drugsdealer.

Breaking+Bad+Logo.jpg

Waarschijnlijk voel je de bui al hangen: een scheikundeleraar en een drugsdealer, daar zit een verband. En dat klopt helemaal. Na het mooie nieuws dat Walter zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stelt de dokter vast dat Walter terminaal ziek is. De dokter constateert dat Walter longkanker heeft en helaas niet meer lang zal leven.

Dit is uiteraard een vreselijk verhaal. Omdat Walter het niet wil hebben dat zijn gezin na zijn dood in een financiële crisis zal belanden, besluit hij om het criminele pad op te gaan. Walter is dus een scheikundeleraar en heeft aardig wat studenten gehad, zo ook Jesse Pinkman, de drugsdealer. Walter gaat Jesse opzoeken. Zijn plan is als volgt: Walter gaat de puurste methamfetamine ooit maken. Het is aan Jesse de taak om dit te gaan verkopen. Ze willen hiermee miljoenen dollars gaan verdienen. Tijdens het verkopen krijgen ze te maken met vreemde gasten. Het kost hun bijna het leven.

Breaking Bad-trailer

Ook de politie zit op hun hielen. Het grappige is dat Walter zijn zwager, Hank, een DEA-agent is. Even voor de duidelijkheid: DEA staat voor Drug Enforcement Administration. Kortom: drugspolitie. Hank denkt dat Walter een simpele scheikundeleraar is, maar de waarheid valt vies tegen. Zonder dat Hank het weet, jaagt hij eigenlijk op Walter en Jesse.

Worden Walter en Jesse nog gepakt? Zal Walter zijn terminale ziekte overleven? Hoe zal Walter zijn geld verborgen houden voor zijn familie en zeker voor de overheid? Ik zou zeggen: kijk naar de serie Breaking Bad!

Vanaf 11 augustus gaat Breaking Bad verder met seizoen 5, het laatste seizoen.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...