Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285299

MAF 019 - Mijn Relatie Met


NandroDavids

532 bezichtigingen

n5jvx1.jpg

Deze rubriek is geschreven door

Deze week ga ik jullie beschrijven hoe mijn vriendschap met een van de meest rebelse, harde, wijze Megaleden standhoudt. Sommigen noemen hem een held, anderen noemen hem Blue Yoshi en weer anderen noemen hem een probleemmaker. Hem, ik noem hem @SpacyColours.

photo-131689.jpg?_r=1364854794

Ik leerde SpacyColours kennen als een androgyne lesbische Cleopatra, maar uiteindelijk bleek geen van deze dingen Spacy te omschrijven. Spacy is meer dan dat, buiten het feit dat Spacy geen vrouw is. Hij en ik zijn de laatste tijd veel meer met elkaar omgegaan, mede doordat hij een van de co-leaders is van Sans Scrupules, wat hij gewoon even doet naast zijn titels van Megalid, WikiGTA-medewerker en Award-winnaar. Jep, SpacyColours is een man (?) met veel talenten.

Dichten op en in mijn kamer.

Dicht en open is mijn kamer.

Geopend is dit voor eenieder.

Dit gedicht is voor iedereen.

- SpacyColours

Natuurlijk moet ik als leider van Sans Scrupules alle hersenspinsels van Spacy opvangen en evalueren. Dit is tot nu toe een van de moeilijkste taken uit mijn leven gebleken. Buiten het superidee wat er meestal uitkomt, komen er over het algemeen ook nog 5 gedichten, 3 liedjes en 5 boeken uit. Altijd reuze interessant om te lezen hoor. Ik heb Spacy als co-leader gekozen, juist omdat hij altijd zo creatief is, dus ik moet eigenlijk gewoon niet zeiken en hem hem laten zijn, want dat doet-ie toch echt als de beste.

Ik denk dat we, als we Spacy's posts bij elkaar zouden verzamelen en er een boek van zouden maken, redelijk wat geld kunnen verdienen. Spacy is in mijn ogen een van de beste schrijvers/posters die dit forum gekend heeft. Ik zou me geen betere co-leader kunnen bedenken!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...