Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285144

MAF 021 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

690 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of, sinds kort, Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week hebben we weer enkel een Winnaar Van De Week. En die Winnaar Van De Week is deze keer...@-Matthijs-!

gallery_7284_229_24405.png

In MAF 016 werd hij ook al uitgeroepen tot Winnaar Van De Week, maar dat kan natuurlijk als je goede dingen blijft doen. De reden van zijn titel toen was zijn winst in [sA] Forumsavegame - The Contest. Met de daarna gestarte projecten Photo manipulation spel en de Graphics League had hij zelfs tussen toen en nu nog wel een keer de titel kunnen pakken, maar dat gebeurt nu dus alsnog.

En waarom dan? Vanwege zijn promotie naar Globale Moderator natuurlijk! We hebben geprobeerd te achterhalen wat de precieze reden van deze promotie was, want laten we eerlijk zijn: zo heel erg voor de hand lag dit toch niet. Daarom is uw MAF-redacteur met succes geïnfiltreerd in de paarse brigade en hij heeft in de wandelgangen verschillende redenen gehoord. Lees en oordeel zelf wat volgens u dé reden voor het promoveren van -Matthijs- moet zijn geweest.

1. "Er zitten veel te veel mietjes op het pluche van de forum-elite. Wat wij nodig hebben is een stoere neger die doet wat-ie zegt en die afspraken die zwart op wit staan nakomt." - Een anoniem lid van de paarse brigade die níet is aangesloten bij een forumkrant.

2. "De Nederlandse en Belgische regering zijn bezig met een campagne genaamd Goed zwart is niet slecht, en in het kader daarvan subsidiëren zij bedrijven die aan positieve discriminatie doen. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om -Matthijs- een vooraanstaande functie binnen GTAGames aan te bieden. Puur financiële redenen dus. Uitbuiting zegt u? Nee, dat is nu die VOC-mentaliteit die we zo graag terug willen zien. Toch?!" - Een anonieme Administrator die belang heeft bij een positieve financiële balans van GTAGames.

3. "Check die borstkas en die baardgroei. Dát is een man...héérlijk!" - Een anonieme vrouwelijke rode.

4. "Het moge duidelijk zijn dat de Graphics Fora al jaren de allerbeste leden voortbrengt. Ik noem een Slimm, ik noem een .Levi., ik noem een Gta Ripper, ik noem een Arjen, ik noem een Jon-asses en ik noem nu een -Matthijs-. Het promoveren van laatstgenoemde is dan ook een volkomen logische zet." - Een anonieme Administrator die er geen problemen mee heeft zichzelf te noemen in een rijtje met 'allerbeste leden'.

5. "Hij heeft me betaald. En flink ook. Dat kun je hoererij noemen, maar ik noem het liever creatieve handelsgeest." - Een anoniem lid van de rode brigade die zich blijkbaar een mooi opgepoetste sheriff-ster, dikke sigaren en een flinke fauteuil kan veroorloven.

Zeg het maar: welke reden die hierboven is genoemd is volgens u dé reden voor de promotie van -Matthijs-?

-Matthijs-, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding in MAF én de titel Winnaar Van De Week!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...