Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285116

MAF 022 - Toen Was GTA Heel Gewoon


NandroDavids

612 bezichtigingen

gallery_7284_229_7630.png

Deze rubriek is geschreven door

Ik ga vanaf nu wekelijks (?) een stukje forumhistorie erbij pakken om daar eens lekker over te gaan babbelen. Soms gooi ik er dan een citaatje tussen van iemand, en soms pak ik een post uit die tijd erbij, maar ik ga vooral even met jullie lekker de ouden doosch in.

Deze week beginnen we met iets dat niet zo vaak voorkomt maar waar we nu weer midden in zitten. Ik heb het over een GTA-release en de periode voor de release. Deze week zoomen we in op die van GTA IV. We komen steeds dichter bij GTA V, maar hebben jullie nog hetzelfde gevoel als dat jullie hadden bij vorige GTA’s? Ikzelf in ieder geval niet, ik heb het gevoel dat ik veel minder hyped ben, en dat we minder informatie krijgen dan toen bij IV. Buiten het (bijna te verwachten) uitstellen van de twee games en een paar previews is de marketingstrategie van Rockstar, zoals gewoonlijk, weer helemaal anders.

gallery_7284_229_441.png

Het forum leek toen ook wat drukker. Ik kan me talloze topics herinneren waarin ieder detail werd besproken uit de previews, en leden zoals Phoenyxar (Hearv94 toentertijd) hadden hele GTA-games uitgedacht en opgeschreven voor ons. Gewoon omdat ze zo graag zo snel mogelijk bij GTA IV wilden zijn, en dit was iets dat de tijd wat sneller liet gaan voor hen.

Helaas waren er ook wat teleurstellingen toen de game uitkwam: "Waar zijn mijn vingerloze handschoenen?!" Ook werd vaak de vraag gesteld of het niet te realistisch was en daardoor minder leuk om te spelen. Er werd soms ook nog een spoiler gepost zonder spoiler-tags, waar dan iedereen overheen viel en er een Moderator langs moest komen.

gtaIVlover273_pro:

“Hey jongens,

ik wil ff zeggen dat die ene russlandse gast je vijand word, en heel gemeen is, dus oppassen, ik ga nu proberen een vliegtuigje stelen.

Greets gtaIVlover273_pro”

GTA-kenner:

“Dude, sommige zijn nog niet zo ver ga je alles verneuken, je moeder is vast even dom als jou he. Val dood zoals Roman doet in de laatste missie (LOL)”

>>> Door Summerbase: Ja jongens, zo gaan we dat dus niet doen. Check je PB's. Kate gaat trouwens dood, niet Roman.<<<

Maar hoeveel discussie er soms ook was over IV, het was er altijd heel gezellig en ik mis dat gevoel een beetje in de V-fora op dit moment. Misschien komt dat nog wanneer het spel is uitgebracht, misschien niet, maar één ding weet ik zeker: het wordt nooit meer zoals het ooit was.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...