Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285116

MAF 023 - Toen Was GTA Heel Gewoon


NandroDavids

699 bezichtigingen

gallery_7284_229_7630.png

Deze rubriek is geschreven door Pwned.

Deze week gaan we het hebben over seks, en niet het echte soort waar mensen naakt zijn. Nee, we gaan het hebben over seks waar de leden van GTAForum een harde piel van krijgen. Seks tussen een paar polygonen en textures die hun kleren nog aan hebben: de Hot Coffee mod.

Onze eigen PatrickW is de maker van deze mod. Nou ja, hij hoefde alleen maar wat code aan te passen, Rockstar had de rest al gedaan. Nadat hij deze mod had uitgegeven kreeg hij vanzelfsprekend veel PB’s. Van mensen die hem steunden, tot mensen die nog plakkerige handen hadden, tot mensen die hem gingen haten. Alhoewel hij met 1,2 miljoen downloads binnen 4 weken niet bang hoefde te zijn dat niemand nog iets met hem te maken wilde hebben.

PatrickW was überhaupt geen noob op het gebied van modden, maar dit sloeg echt alles. Iedereen wilde CJ wel met een paar vrouwtjes zien stoeien. Ook al is dit zijn meest gedownloade mod, het hield niet op voor Patrick en hij maakte gewoon nog een paar mods, die ook ontiegelijk veel gedownload werden. En dat jongens, is een echte passie voor GTA.

Je zou kunnen zeggen dat dit een historisch moment is geweest voor GTA. Rockstar heeft hierna nog heel veel bullshit over zich heen gekregen, en ze hebben redelijk veel geld moeten betalen. Maar zelfs in GTA IV zaten nog veel verwijzingen naar Hot Coffee, dus Rockstar stopt niet voor een paar advocaten. Waarschijnlijk kunnen we in GTA V weer een paar keer aan de slag met een paar meiden, en veel mensen zullen terugdenken aan deze mod wanneer ze je binnenvraagt voor wat koffie.

3 reacties


Recommended Comments

Jammer, hier had veel meer ingezeten. Hoe voelde PW zich toen? Merkte hij er dingen van IRL? Waarvan werd hij allemaal beticht? Gemiste kans...

Link to comment

Ik mis inderdaad ook de verdieping ja. De Crown uit 2008, outsidersboekje, schreef beter dan dit stukje insider-werk.

Zeker wel een punt voor het onderwerp, maar Pwned., dit kan jij beter man! ;)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...