Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285154

MAF 024 - Column


NandroDavids

532 bezichtigingen

gallery_7284_229_39311.jpg

Deze rubriek is geschreven door Pwned.

Met de roze bril op

Nu ik Superlid ben kan ik natuurlijk niet meer negatief zijn over het systeem, dat ik überhaupt Superlid ben zegt al genoeg over het Superledensysteem. Nou ja, buiten de normale bijdrage van 687 euro moest ik ook nog een positief artikel schrijven voor de MAF. Ik ga dus maar schrijven over wat er wel goed is aan het forum, en waarom ik er nog steeds ben. Dat kan eigenlijk niet allemaal beschreven worden in een artikel, dus het is maar een samenvatting geworden.

Het belangrijkste antwoord is natuurlijk de leden. De leden maken uiteindelijk het forum, hoe het forum is. En man, wat hebben wij gezellige leden. Buiten de akkefietjes die af en toe tussen twee leden spelen, en een spammer zo nu en dan, loopt alles wel lekker. Er wordt nu weer veel gepost in de GTA V-fora, de gangscene is weer actief en Lifestyle is even druk als altijd, hoe kan het dan dat alles zo gladjes verloopt?

Dat komt natuurlijk door de geweldige crew, en ook al is niet elke Moderator even actief weten ze wel allemaal alles van hun subforum af. Zonder hun zou dit hele forum een puinhoop zijn en ik vind het dan ook jammer dat niet iedereen hun echt genoeg waardeert voor alles wat ze doen, want het is echt niet zo makkelijk. De Admins posten misschien niet zo veel als leden, maar ze moeten wel tien keer zoveel doen als wij, en dat doen ze dan ook allemaal. De Moderators zijn dan niet allemaal heel actief, maar ze moeten uiteindelijk wel onze troep opruimen. Waarom doe ze dit rotwerk dan? Omdat ze van dit forum houden, en dat maakt ze zo goed in wat ze doen.

Last but not least, het forum zelf. Bijna iedereen op dit forum deelt één ding: een passie voor GTA. En dat maakt dit forum zo sterk: dit is niet zomaar een algemeen forum, iedereen is hier om dezelfde reden. De indeling is ook geweldig bedacht: de eerste paar fora zijn de fora waar het forum om draait, en daarna heb je nog allerlei kleinere fora zoals Graphics en Modding, daardoor kom je veel in contact met mensen die buiten GTA nog wat met je gemeen hebben, waardoor je een nog grotere eenheid creëert.

Al met al is dit forum gewoon goed omdat alles werkt zoals het hoort, iedereen doet wat hij moet doen en daardoor ben ik best wel bereid de kleine dingen die niet 100% perfect werken over het hoofd te zien, want het is eigenlijk gewoon het leukste forum van het web.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...