Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285115

MAF 024 - Loser Van De Week


NandroDavids

716 bezichtigingen

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Zoals gezegd in de rubriek hierboven hebben we ook weer een Loser Van De Week. Na vorige week met BeaT DowN meerdere leden die titel te hebben gegeven, doen we dat deze keer weer. Wel iets minder: 3 leden. Want deze keer zijn @Jesperkaj, @Svenie en @.Timothy de Loser Van De Week!

gallery_7284_229_11093.png

gallery_7284_229_1387.jpg

gallery_7284_229_1686.png

Zijn dat niet onze GTA V-Moderators? Ja, dat zijn ze. En ze gingen afgelopen week blijkbaar allemaal in de fout. Het begint natuurlijk steeds drukker te worden rond GTA V, de informatie stapelt zich op, en dan ga je blijkbaar foutjes maken. Dat is op zich niet erg, maar dit waren toch vrij domme foutjes.

Allereerst Svenie. Hij opende een topic over de antagonist(en) in GTA V. Prima uiteraard, goed onderwerp. Ware het niet dat het onderwerp al bestond en hij als plaatselijke Moderator blijkbaar niet even de Zoekfunctie had gebruikt. Dat terwijl hij straks misschien wel dagelijks leden op die Zoekfunctie moet gaan wijzen. Bij dezen wijzen wij je er alvast even op Svenie: Zoekfunctie.

En dan Jesperkaj en .Timothy, die rond het verschijnen van de gameplay-trailer online waren. Om alles in goede banen te leiden voor, tijdens en na het verschijnen van die gameplay-trailer, hadden ze alvast wat topics aangemaakt voor wat er te zien zou zijn in de gameplay-trailer. Wapens, personages, omgeving, dat soort onderwerpen. En ja, daar kregen we van alles van te zien in de gameplay-trailer. Heeft u door dat ik nu al vier keer gameplay-trailer heb gezegd? En nu dus al vijf keer? Ja, dat is dus mijn punt, want er ontbrak een topic in dat rijtje: gameplay. Er was geen topic over de gameplay, terwijl er een gameplay-trailer verscheen. Lekker bezig dan. Na een tip van ene NandroDavids werd dat topic alsnog snel aangemaakt, maar credits geven? Nee hoor. Jammer.

Jesperkaj, Svenie en .Timothy, van harte gefeliciteerd met deze 'eervolle' vermelding in MAF én de titel Loser Van De Week!

En kom op heren, GTA V komt er bijna aan, even wat scherper zijn vanaf nu hè.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...