Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285147

MAF 025 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

911 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week hebben we zowel een Winnaar als een Loser Van De Week. En die Winnaar Van De Week is deze keer... @.Timothy!

gallery_7284_229_5885.png

En wie de fuck is .Timothy? Tja, die is nog niet zo bekend wellicht, maar vóór zijn naamswijziging kende je hem misschien wel als VWO-er. VWO-er, één van de meest ironische nicknames ooit, want er zit immers een grote fout in: het moet vwo'er zijn. Goed dus dat hij dat eindelijk heeft veranderd, en dat is dan ook één van de redenen voor het krijgen van de titel van Winnaar Van De Week.

Maar die krijgt hij toch vooral voor zijn dapperheid. Het is toch niet niets om na al die jaren van naam te veranderen en daarmee je naamsbekendheid weg te gooien. Het is dat hij nog wel dezelfde avatar heeft, anders was het helemaal een raadsel wie die 'nieuwe' Moderator nou is. Maar het is dus een dappere beslissing, want overal waar zijn oude naam staat, dat klopt niet meer. Wij van MAF konden het V®aaggesprek en de Loser Van De Week van kortgeleden wel even aanpassen, maar wat te denken van de Jaarboeken? Of zijn Awards? Die Awards hieronder, die zijn gewoonweg waardeloos nu.

gallery_7284_229_17274.pnggallery_7284_229_4453.png

Erg dapper dus. Het is dan ook niet voor niets dat crewleden dit niet vaak doen. Sterker nog: ik kan me er geen enkele herinneren. Ja, misschien dat .Levi. zijn puntjes later pas plaatste, zoiets zou nog kunnen. Overigens, dat schiet me nu te binnen: ik moet ook een kleine kanttekening plaatsen. .Timothy is dan wel Winnaar Van De Week nu, wat natuurlijk lekker voor hem is na de titel van Loser Van De Week vorige week, maar toch: ik heb een -. gevonden. Want waarom moet er nu weer zo'n belachelijk stipje voor zijn naam? Daar scoor je bij mij geen ... mee hoor.

Desondanks, .Timothy, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding in MAF én de titel Winnaar Van De Week! Hopelijk hebben we een beetje bijgedragen aan je naamsbekendheid.

5 reacties


Recommended Comments

Ik ben nooit voor naamswijzigingen, dus ik ben het dan ook niet eens met deze Winnaar van de Week. Of de rest was allemaal zo slecht, dat kan natuurlijk ook. :D

Link to comment

Ik ben ook tegen naamswijzigingen. Zeker wanneer je een naam, een reputatie hebt opgebouwd. Wanneer dat een slechte reputatie is, dan is het wellicht een goede manier om schoon een herstart te maken, maar wanneer je moderator bent met een uitstekende staat van dienst...

Link to comment

Klopt, maar ik vond dat ik deze keer even mijn eigen principes mocht breken. Ik heb er lang genoeg over nagedacht, in ieder geval, en ik vond dat mijn beweegredenen daar goed genoeg voor waren.

Daar laat ik het graag bij.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...