Jump to content

Beat Down Blog

  • artikelen
    150
  • reacties
    864
  • bezichtigingen
    94418

MVT - Fotogenie


Cabyon

634 bezichtigingen

MokerGayFotogenie_zpsa7b451eb.png

Deze rubriek is geschreven met een wodka on the side.

Welkom bij Fotogenie. In deze rubriek analyseren we avatars van geheel willekeurig gekozen mensen of projecten op dit forum. Het kan zomaar eens zijn dat jij jezelf met je avatar terug ziet in deze rubriek, of je beste vriend, vriendin of friend with benefit, je weet het maar nooit!

Deze week heeft onze redactie van willekeurigheid de avatar van blog 'MAF' gekozen. Deze afkorting staat voor Maatschappelijkkritisch Alternatief Forumnieuws en dan nemen we aan dat het alternatieve hierin gaat over dat het een concurrent is van de andere forumkrant in de blogscene: 'de Mokerslag'.

gallery_7284_229_20580.png

Wat zien we?

In deze avatar zien we de naam van de blog. Verschillende lijnen in verschillende lengtes, diktes en op verschillende posities maken met verschillende kleuren en verschillende 'blending options' effecten een boeltje van deze avatar. Enige structuur is niet te vinden en dat maakt het lastig om hier iets uit te halen. Van oudsher als onwaarzegster weet ik toch de betekenissen hieruit te halen door lijnen te analyseren en dat zal ik hieronder toelichten.

De huwelijkslijn

De huwelijkslijn in deze avatar is overduidelijk de meest rechtse lijn. Dit is een lange lijn wat er op duidt dat medewerkers van de MAF nog veel trouwerijen af zullen gaan in de toekomst. Gemiddeld per MAF medewerker komt dat neer op 34¼ trouwerijen. Verder zal een derde van de MAF redactie nog eens een scheidingsfeest houden van mensen die ze in eerste instantie niet kennen.

De saturnnusring

De saturnusring is de middelste lijn in de linkerbovenhoek. Deze lijn vertelt over het gedrag van een redactielid van de MAF tijdens een bepaalde stand van Saturnus. Als het volle Saturnus is dan is een redactielid eerder geneigd om de Mc Donalds te verkiezen boven de Kentucky Fried Chicken. Is het daarentegen halve Saturnus dan blijft het redactielid liever op zondagmiddag in bed liggen met een kopje cake en een plakje koffie.

De zonlijn

De zonlijn is de lijn die kris kras door het geheel heen loopt. Dit is in dit geval een lange en niet rechte lijn. Dit wijst erop dat als een lid van de MAF redactie meer kans op zon heeft in Zuid-Frankrijk dan een niet MAF redactielid. Daarentegen is het in Nederland alleen tegenspoed geblazen. Wanneer een medewerker op dinsdag middag besluit om de krant te halen bij de tabaksspeciaalzaak in het centrum van Den Bosch dan is de kans op regen een stuk groter dan wanneer hij dat 's ochtends zou doen of gewoon in Haarlem. Verder is het MAF redactieleden aan te raden altijd een zonnebril binnen handbereik te hebben in geval van plotselinge zondoorbraak.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...