Jump to content

Beat Down Blog

  • artikelen
    150
  • reacties
    864
  • bezichtigingen
    94380

Cabyon

1467 bezichtigingen

MokerGayVerspildetijd_zps35593328.png

Deze rubriek is geschreven door de redactie, die niet goed met zijn/hem/haar/de tijd is omgegaan.

Je fronst waarschijnlijk je wenkbrauwen net zo hard als Prins Friso bij het lezen van de naam van deze rubriek. Raak niet in totale verwarring, zeg je abonnement op de Story nog niet op, want ik ga het je allemaal uitleggen.

Omdat zo'n stomme forumkrant lezen natuurlijk kaulo saai is (verspilde tijd) hebben wij tijdens een knuffelsessie met vogelbekdieren iets bedacht. Wij hebben 5 afbeeldingen hieronder geplaatst. In 1 van deze afbeeldingen zit de tekens-combinatie verborgen die je naar een tekst pagina op het internet brengt. Deze voer je in in je zoekbalk en vanwaar je misschien lekker verder kunt puzzelen, totdat je de prijs tegekomt. 'De prijs zeg je?' Ja, de prijs. Er is een prijs verbonden die voor iedereen toegankelijk is, mits je je weg kan vinden in deze wirwar van links. En het is een leuke prijs. Gegarandeerd.

Goed, terug naar de instructies. De tekens-combinatie kunnen jullie uit de afbeelding halen met de volgende tools: klik, klik klik en klik. Hoe je de tekens-combinatie krijgt is jouw zaak. Wij zijn overigens niet verantwoordelijk voor enige morele schade of een kapot computerscherm. Succes, je zult het nodig hebben. Overigens, als je de prijs hebt, houd hem voor jezelf. Als het je lukt tenminste.

gras15.jpg

UUVeTwd.jpg

HVv8gzD.jpg

0V6yWGV.jpg

lS1sA1B.png

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...