Jump to content

Beat Down Blog

  • artikelen
    150
  • reacties
    864
  • bezichtigingen
    94419

MVT - Neutralert van de Week


Cabyon

963 bezichtigingen

MokerGayNeutralertvandeweek_zpsfd5e3dbd.png

Deze rubriek is geheel onpartijdig geschreven door de redactie!

Wel vet allemaal die Winnaar- en Verliezer van de Week, maar de echte die er toedoen zijn natuurlijk de neutrale boys. Uit de tonnen opties die wij deze keer konden kiezen als neutralert van de week, is deze eervolle keus gevallen op @gerald.

Y4AMqtG.png

gerald is al geruime tijd onder ons. Ik zeg geruime tijd, in de tijdspanne van dit forum kan ik het gerust een eeuwigheid noemen. Hij is al jaren de stille kracht van dit forum, en houdt zich ondanks alle profielreacties die hij ontvangt opmerkelijk rustig. Verder is zijn postgedrag ook gematigd: het lievelingetje van de mods, zo zou je hem kunnen noemen.

Hij is ook het onderwerp geweest van talloze mythes op dit forum. Zo zou hij de eigenlijke Jim zijn die tig keren werd genoemd in de aanloop naar de release van WikiGTA. Ook is hij volgens velen de persoon die met een enorme stoot lucht uit zijn achterste de server waarop het forum toentertijd draaide platlegde toen Joriz de laatste aflevering van My Little Pony zat te kijken.

rOPtKZT.png

Voor gerald ligt na zijn benoeming tot Neutralert van de Week een mooie toekomst in het verschiet, dat is zeker. Een baan als administrator, of professor van het oudheidkundig instituut der GTAForum. Maar ho ho, niet te snel! Hij moet eerst nog wel van zijn validerende status afkomen natuurlijk. En of dat zal gebeuren.. Uhh.. Succes met posten, ger!

08AUFpA.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...