Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285325

MAF 027 - Column


NandroDavids

856 bezichtigingen

gallery_7284_229_39311.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

Wait for it...

25 oktober 2011. Echte GTA-fanaten denken gelijk terug aan het glorieuze moment waarbij GTA V Announced met koeienletters op hun monitor verscheen. Best ver weg, nietwaar? Oktober 2011...

Wanneer menig forumlid de kersverse CD in hun PS3'tje of Xbox 360 drukt is het alweer bijna twee jaar geleden. Twee jaar waarin Rockstar eerst mondjesmaat, maar later steeds meer informatie verschafte over GTA V, wat hét pronkstuk van Rockstar moet worden. Nou ja, tussen het moment dat dit pronkstuk werd aangekondigd en nu zijn we enorm veel te weten gekomen over dit spel. Waar we eerst enkel wisten dat het plaats zou vinden in Southern California, daar hebben we aan de hand van een op foto verschenen blueprint een deel van de daadwerkelijke map kunnen ontrafelen.

We kunnen absoluut stellen dat deze release vruchtbaar werkt op deze site. Ten eerste komt men hier mee-speculeren en wensen in de daarvoor bestemde topics. De meesten van hen hebben het hier zo naar hun zin, dat ze blijven 'plakken' en vervolgens trouw bezoeker worden van GTAGames.nl.

Het grappige is dat leden die volgens bovenstaand recept handelen eerder blijven dan leden die een vraag stellen. Blijkbaar laten speculeer-topics zoals we die kennen in de V-fora een betere indruk van dit forum achter dan bij vraag-topics.

"Wie heeft als eerste alle random characters en safe houses netjes op een rijtje staan op hun Wiki-pagina?"

Hopelijk levert GTA V een flinke drukte op. Er wordt altijd met een soort heimwee gepraat over de hoogtijdagen van de SA-fora, toen er dagelijks een aantal problemen verschenen, en leden moesten vechten om een savegame te spelen voor iemand in nood. Zou zo'n - voor mij overigens ondenkbare - drukte weer terugkeren? Ik ben benieuwd.

Naast een waarschijnlijke drukte op het forum staat er een nog grotere drukte te wachten voor de WikiGTA-crew. Als verstrekker van informatie zullen de werknemers op pad moeten in de game om de storyline uit te pluizen, het gebied te ontdekken, de voertuigen op te zoeken, et cetera. Een race om de online informatieverstrekkers van GTA: wie heeft als eerste alle random characters en safe houses netjes op een rijtje staan op hun Wiki-pagina?

Bijna twee jaar hebben we, gevoed door interessante informatie, gewacht op GTA V. Een eindeloze reeks screenshots bewonderd, trailers geanalyseerd, theorieën opgezet, en ga zo maar door. Voor een deel van de gamers is het dan bijna zover. GTA V zal binnen een anderhalve maand in de winkels liggen, en waarschijnlijk een grotere hype met zich meebrengen dan die nu al aan de gang is.

Grand Theft Auto V, we zijn er klaar voor!

2 reacties


Recommended Comments

Ik neem aan dat je met die race bedoelt de race tussen de verschillende wiki's? Kan namelijk gelezen worden als een race tussen de wiki-medewerkers onderling, (en voor wie dat wel zo las) dat doen ze niet voor wikigta.org, daarvoor wordt samengewerkt.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...