Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285376

MAF 027 - Loser Van De Week


NandroDavids

487 bezichtigingen

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Zoals gezegd hebben we deze week zowel een Winnaar als een Loser Van De Week. En die Loser Van De Week is deze keer... geen forumlid, maar een band: Toto!

En die titel krijgen ze natuurlijk voor hun laatste plek bij het GTAVisie Songfestival afgelopen week. Sterker nog: ze scoorden slechts één punt voor hun nummer Make Believe. Dit nummer werd ingezonden door @Basssss, dus is hij dan niet het forumlid dat Loser Van De Week moet zijn? Ja, eigenlijk ook wel een beetje. Een nummertje insturen, dat kan iedereen wel, maar uit zo veel nummers kunnen kiezen en dan laatste worden, da's niet best. Dan ben je wel een loser.

gallery_7284_229_3995.png

Maar toch, is het niet een beetje cliché om altijd maar naar Africa van Toto te luisteren? Misschien was het zelfs wel wat lafjes van Venzio om dat nummer in te zenden. Immers: het is algemeen bekend dat nummers uit Vice City populair zijn, en met name Africa. Basssss deed in ieder geval nog een dappere poging met een ander nummer. En dat verdient nog een kans. Dus, als je klaar bent met het luisteren van Africa of Hold The Line, klik dan hieronder ook nog even op Make Believe

Make Believe

Toto, mochten jullie ook dit lezen: van harte gefeliciteerd met de titel Loser Van De Week! En Basssss, jij ook een beetje.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...