Jump to content

Phoenomena

  • artikelen
    80
  • reacties
    396
  • bezichtigingen
    79373

Phoeny's Phantastic Phorum Phenomenon - Inspiratie


Phoenyxar

883 bezichtigingen

Inspiratie

Zoals het merendeel van de lezers wel al weet kun je tot overmorgen inzenden voor de Forum Schrijfwedstrijd. Als je daarentegen van niets weet, het is hier te vinden! Maar een verhaal schrijven kan moeilijk zijn als je thema gelimiteerd is. Iets wat ik pas had ontdekt toen ik al wat verder was met het mijne... Maar ja, dan kunnen we het altijd hier pleuren onder de mom van "inspiratie" voor de rest, nee?

De rotors vallen stil. Het stof dat rond ons hangt trekt stilletjes aan weg. Hier staan we dan, ergens in Blaine County, met onze overwinningsbuit. De laatste heist zit erop, het feest kan nu beginnen. Je vraagt je wellicht af wie ik ben? Ik ben Michael. Ja Michael. Die andere twee zijn Trevor en Franklin. Je hebt ons nog nooit ontmoet, maar vast al wel van ons gehoord. Maar als het goed gaat dan zullen onze namen in de lopende maanden uitsterven uit de gaande gesprekken, want dan zijn we verdwenen met het geld, allemaal onze eigen weg. We houden ons enkele weken gedeist en daarna... tja. Dit is de laatste keer dat we mekaar moeten zien.

Drie dagen gaan voorbij. De zon brandt even hard als altijd en Trevor ligt naast zijn caravan, op de grond. Zijn ogen staan wijd open en hij tuurt de lucht in. Een lichte bries blaast zand van de woestijn het woonpark in. Er komt in de verte een stofwolk opzetten. Hij verplaatst zich hierheen. Trevor wandelt snel naar binnen en begint zijn stuff te verstoppen. De stofwolk, een zwarte Buffalo, stopt voor zijn trailer. Trevor kijkt uit het raam, het zicht bevalt hem niet. Hij wandelt naar buiten: "Meneer Valcueta! Welkom! Euhm, moet u misschien wat Patriot Beer hebben... of iets chiquers?" Trevor loopt snel terug naar binnen. Hij draait zich weer even om en kijkt door het raam. "Waar kijken we naar?" Hoort hij zeggen. Hij kijkt naar links en ziet één van de hitmen van Valcueta naast hem staan. Voor hij het beseft ligt hij vlakuit tegen de grond, de hitman neemt één van de stoelen vast. "Zo kan het weer Sergio." Valcueta komt binnengestapt. "Zo Trevor, dat is ook al eventjes geleden." Trevor voelt aan zijn gezicht, er loopt bloed uit zijn neus. "Ja, dat is waar..."

Trevor scheurt met zijn Bhodi over de snelweg richting Los Santos. Het bloed is gestold, maar zijn rechterarm voelt nog zwak aan. Hij heeft nog 2 dagen. Twee dagen om 450.000 Dollar te verzamelen. Hij heeft nog 270.000 van de heists, maar dat is bijlange na niet genoeg. Er loopt zweet van zijn voorhoofd af. Hij ziet de zon voor zich uit, wegzakken in de zee. Naar South Los Santos rijdt hij, daar moet hij zijn. Naar Franklin.

Hij schiet de deur open met zijn shotgun. Franklin komt om de hoek gelopen. "Wat de fuck man?" Trevor kijkt naar Franklin en duwt hem achteruit tegen de trap. "Waar ligt het?!" Franklin kijkt omhoog in de loop. "Waar ligt wat?" Hij neemt Franklin vast bij zijn kraag. "Ik heb jou nooit gemogen..."

-To be continued...?

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...