Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285356

MAF 028 - Fotogenie


NandroDavids

706 bezichtigingen

gallery_7284_229_9261.jpg

Deze rubriek is geschreven door het weledelzeergeleerde Megalid, heer @SpacyColours

Hartelijk welkom bij Fotogenie! In deze rubriek selecteer ik wekelijks iemands illustratie, voer wetenschappelijk research uit en leg jullie de betekenis van het afbeeldsel, en diens samenhang met zijn bezitter uit. Dikwijls herbergt zo'n prent informatie over diegene die het draagt.

In deze editie behandel ik het icoon van het hoogedelgestrenge Megalid, heer @Silverbyte.

gallery_7284_229_25757.png

Wat worden wij gewaar?

Een uiterst modeste kerel die op professionele wijze een business card aan 't bestuderen is.

In welk opzicht vormt deze illustratie een koppeling met de heer Silverbyte?

Tracht u dit artikel met een ietwat net accent uit te spreken, alstublieft dank u wel. Want research leert men dat Silverbyte een heuse 'yup' is, welzeker. Voor ons allen een ware openbaring, mag ik wel bekennen. Apropos, de totstandkoming van deze conclusie luidt als volgt.

De afgebeelde persoon op Silverbytes weergave is het hoofdpersonage uit een film genaamd American Psycho. Een ontzettend boute film als u het mij vraagt, want diens vulgaire 'humor' zal mij never de nooit nie bekoren. Enfin, dat personage wordt omschreven door diverse internetsites als zijnde een 'yuppie' of een 'yup'. Dat begrip valt te omschrijven als een stadsmensachtig persoon met oog op een succesvolle carrière. Eén zoals ik uiteraard ook heb gehad, zonder noodzaak naar belachelijke moordpartijen en weet ik wat er in die film toonbaar wordt gesteld.

Nu, dat de heer Silverbyte in alles eenzelfde stereotype uitbeeldt, blijkt wel uit zijn meest recente status update. "Het genot van koffie en een krantje op de pot." Nou vraag ik u. Mitsgaders getuigt hij van geen enkele vorm van bescheidenheid, te zien op zijn profiel, alwaar hij zijn prestaties als ware het een curriculum vitae aan eenieder tentoonstelt. Rijkelijk beladen met de meest uiteenlopende huzarenstukjes. Edoch, een impressieve verzameling evenwel.

Wel, nu zult u allen willen weten wat er toch op dat briefje staat? Daarvoor zult u eerdergenoemde film moeten huren, maar ik ga me niet aan zulke zotternij wagen, kom zeg. Als u me nu zou willen excuseren, ik moet mijn begonia's begieten. Een prettige avond nog verder.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...