Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285312

MAF 029 - Loser Van De Week


NandroDavids

780 bezichtigingen

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Zoals gezegd hebben we deze week zowel een Winnaar als een Loser Van De Week. En die Loser Van De Week is deze keer... niet één lid, maar 15 leden: alle leden van Sans Scrupules!

Dat zijn dus @3L1077, @Bassieboy35, @Davedavy, , @Dipsie8, @Dotz, @Foreigner97, @Grand Theft Auto TOM, @Kloep, , @SpacyColours, , @thebig, @Venzio en . Roepen we daarmee nu 4 eigen redacteuren uit tot Loser Van De Week? Ja, maar ze hebben het dan ook absoluut verdiend.

gallery_7284_229_10705.jpg

Immers, op je Gang-pagina roepen dat je doel is "om weer wat leven in de Gang-scene te krijgen", maar dan klagen als je zelf wordt aangevallen na je verhuizing, dat is een beetje kansloos. En jezelf een naam geven die op z'n minst suggereert dat je gewetenloos bent, en dan gaan klagen als een tegenstander heel gewetenloos (en tactisch sterk) een bepaalde vorm van een Gang War kiest, dan ben je een Loser.

Sans Scrupules brengt activiteit in de Gang-scene, dat is absoluut waar. Maar soms, en zeker in gevallen als deze, krijg je toch een beetje het gevoel dat het niet eens zozeer actief moet zijn, maar vooral moet lopen zoals zij graag willen. Niet zo huilen, wees eens echte mannen (ja, Grand Theft Auto TOM, jij ook) en laat eens wat ballen zien. De paal kennen we nu wel, nu die ballen nog.

Leden van Sans Scrupules, van harte 'gefeliciteerd' met de titel Loser Van De Week!

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...