Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285119

MAF 030 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

717 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één persoon uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week hebben we zowel een Winnaar als een Loser Van De Week. En die Winnaar Van De Week is deze keer... @Kloep!

gallery_7284_229_4811.jpg

Want ja, dit was simpelweg de week van Kloep. Daar kun je lang of kort over lullen, daar kun je omheen draaien, maar hoe je het ook wendt of keert: dit was de week van Kloep. Als er ooit een week de week van Kloep genoemd kon worden, dan was het deze week wel. Het was dus zonder enige twijfel, met volle overtuiging, de week van Kloep.

Zo startte (of herstartte...) hij Voetbalcoach, en het schijnt best goed te gaan wat betreft het aantal deelnemers. Maar ja, misschien is hij wel snel tevreden, gezien het feit dat het de vorige keer bij slechts 1 deelnemer bleef. Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat het aantal deelnemers nu al niet meer op 1 hand te tellen is, maar daar maken we graag 2 handen van. Dus, voetballiefhebbers, doe even mee aan deze best redelijk opgezette contest.

Behalve dat, werd hij natuurlijk ook weer Moderator. Hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen ondanks zijn positie in de middenmoot op de Megaleden-ranking, dat is ons een raadsel. Maar vooruit, er zal wel niemand beter zijn geweest dan. Kloep had toevallig nog zijn Liberty City Stories- en Vice City Stories-exemplaren in een bananendoos op zolder liggen, en ja, dan voldoe je al gauw aan het Moderator-profiel van die subfora natuurlijk. Hopelijk weet hij zijn (geasfalteerde) weg gauw te vinden daar, maar wij hebben er alle vertrouwen in. En ach, mocht het misgaan: niemand die er wat van merkt natuurlijk.

Achter de schermen gaf hij wel even zijn visitekaartje af, als het gaat om die subfora. Want dankzij Kloep zijn alle Unique Stunt Jumps van Vice City Stories op WikiGTA nu voorzien van een screenshot van de startplek en van de landing. U kunt hier het resultaat bewonderen, en de welverdiende pluim in Kloeps achterste mag u in een reactie op dit item achterlaten. Is het niet een beetje laat dan, de screenshots van de Unique Stunt Jumps van Vice City Stories nu plaatsen? Ja, uiteraard, maar beter laat dan nooit.

Kloep, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding in MAF, én natuurlijk de titel Winnaar Van De Week! Daar is nog iemand heel blij mee, en die doet speciaal voor jou nog een overwinningsdansje...

gallery_7284_229_2482728.gif

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...