Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285289

MAF 035 - Winnaar Van De Week (2)


NandroDavids

688 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

"En de Winnaar Van De Week is deze keer... @Guardian1980!" Dat schreven we eerder in deze MAF, maar het is niet helemaal waar. Ja, Guardian1980 is Winnaar Van De Week, maar niet dé Winnaar Van De Week. We hebben er namelijk nog eentje. Die tweede Winnaar Van De Week, maar natuurlijk niet de mindere, is... @Flitskikker!

gallery_7284_229_395.png

Die titel krijgt hij om twee redenen. Allereerst: het ein-de-lijk oplossen van een Test, 1, 2, 3... vorige week. In de beginweken van die rubriek riep hij regelmatig dat hij de oplossing wel wist, maar ja, hij was steeds te laat. Dat wordt op een gegeven moment natuurlijk een beetje ongeloofwaardig, dus het is goed voor hem en van hem dat hij zichzelf nu dan toch heeft bewezen. Keurig gedaan, jongen.

Het tweede, daar had hijzelf wat minder invloed op. Bijna twee weken terug heb ik 58 leden via PB benaderd met een MAF-lezersonderzoek. Daarop is aardig wat respons gekomen, waarvoor dank, maar er was ook de mogelijkheid om een klein GTA(Games)-goodiepakket te winnen. U raadt het waarschijnlijk al: Flitskikker blijkt na loting de gelukkige! Als je me even een PB stuurt met je adresgegevens Flitskikker, komt het pakketje jouw kant op.

Flitskikker, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding in MAF, met het oplossen van een Test, 1, 2, 3..., met het winnen van de verloting, én met je (gedeelde) titel van Winnaar Van De Week. Zo, dat is een flink rijtje. Respect, Flitskikker!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...