Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285158

MAF 036 - Er Was Eens


NandroDavids

841 bezichtigingen

gallery_7284_229_6131.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

In het vorige deel zagen we dat de GTAGames-crew een groot feest gaat plannen voor het 10-jarige bestaan. Joriz vertrekt naar New York om Rockstar Games te vragen het evenement te sponsoren, en tijdens zijn afwezigheid loopt alles op het forum mis. Deze week het vervolg...

Life's a beach (deel 2)

"Meneer, kan ik u wat te drinken aanbieden?" Joriz zat net lekker naar Da Shootaz te luisteren op zijn iFruit, maar is blij dat hij op pauze heeft gedrukt. Wat een mooie stewardess, en misschien nog wel beter: ze biedt drinken aan. "Doe maar een dubbele van het sterkste wat je hebt; ik heb een zware vlucht te gaan." Ze schenkt hem wat in, zet het drinken neer, en zegt: "Alstublieft meneer, dan zal ik u verder niet meer storen", en ze loopt verder. Shit, dat was nou ook weer niet de bedoeling, baalt Joriz. Word ik zelfs hier, hoog in de lucht in een vliegtuig, nog afgewezen. Bestaat daar ook een mile high club voor?

Ondertussen, op het GTAGames-hoofdkantoor: "Ja, jongens, wie durft er nog met me mee?" vraagt Dutchy3010 aan de rest van de crew. Normaal gesproken staat men te springen om met haar (een meisje!) mee te mogen, maar nu blijft het angstvallig stil. Niemand wil meer de verschrikkelijke V-fora in, zelfs niet als zij hun handje vasthoudt. "Ik ga kijken of ik wat nieuwsberichten kan schrijven, dat moet immers ook gebeuren", reageert NandroDavids. Thundercover kijkt teleurgesteld. Vooral in zichzelf, want hij denkt: "Kut, waarom kwam ik daar niet op? Hét excuus om even niet te hoeven modereren." "Goed, de rest mag dan met mij mee", vervolgt Dutchy3010. "Dan doen we het wel even met z'n allen."

In het vliegtuig richting Schiphol is Joriz zijn blauwtje inmiddels even vergeten, en denkt hij weer volledig in het oranje. Hij heeft in New York als één van de eersten GTA Online mogen spelen, en schrijft daar snel en slordig een nieuwsbericht over. Wanneer hij die online heeft staan, denkt hij na over zijn crew. Hij kan ze blijkbaar nog geen moment alleen laten. Wie zou eruit moeten, en wie erin, om dat te veranderen? Hij zucht eens diep, sluit zijn ogen, en gaat alle scenario's bij langs.

"Ha, komt dat even goed uit!" roept NandroDavids hardop als hij ziet dat Joriz al een nieuwsbericht heeft geplaatst. "De rest zit in de V-fora, mijn taak is overbodig, ik ga 's even lekker niets zitten doen. Zoek het lekker uit met z'n allen!"

Aan het eind van de dag komt de rest van de crew bezweet binnen op kantoor. Gelukkig voor NandroDavids was hij net wakker geworden door de *pling* ten teken dat er een rapport verschijnt. Zo lijkt het in ieder geval alsof hij aan het werk is. Op datzelfde moment horen ze een oranje Sentinel de parkeerplaats opdraaien. "Joriz is er weer!" roepen PatrickW en Jacky-2007 opgelucht. Zodra Joriz binnenkomt wordt hij overspoeld met vragen, maar eentje wordt het meest gesteld: "En? En? En? Gaat Rockstar ons sponsoren?" Joriz kijkt ze teleurgesteld aan: "Helaas. GTA V maakt dikke winst, maar de winst steken ze in hun eigen zakken. Klootzakken."

"En over klootzakken gesproken: hoe heeft het hier zo ongelooflijk kunnen ontsporen? Ik was maar een paar dagen weg! Wie is hier verantwoordelijk voor?" De rest zegt niets, bang als ze zijn voor hun grote leider. "Goed, ik kom er vanzelf achter deze week," vervolgt Joriz. "En dan gaan er koppen rollen!"

Wordt vervolgd...

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...