Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285139

MAF 036 - Toen Was GTA Heel Gewoon


NandroDavids

643 bezichtigingen

gallery_7284_229_7630.png

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Vroeger... nee, toen was niet alles beter. Maar heel veel dingen waren wel erg leuk. Met de release van GTA Online afgelopen week moest ik weer terugdenken aan vroeger, en specifiek aan één GTA-gerelateerd iets. MTA San Andreas!

Man, wat was dat heerlijk. Na het herhaaldelijk 100% uitspelen van III, Vice City en San Andreas, was daar dan nog MTA als fantastische GTA-optie. Namen als Timos, Kraay en Jarno zaten dagelijks in de servers, en het was dan ook met name tegen hen strijden. Door een gebrekkige pc, een matige verbinding (ok, en niet de beste skills) was dat moeilijk zat. Er waren maar een paar races waarin ik mee kon doen om de prijzen, en dat waren voor zover ik me kan herinneren Dock Bikes en die ene race met die Faggio in Las Venturas. Dat waren dan ook de races waar ik altijd op stemde. En het afgelopen jaar ook weer op stemde, met de opleving van MTA op GTAForum.

Wat is er lekkerder dan enkel met een Administrator overblijven in Destruction Derby en die dan op spectaculaire wijze het water in laten donderen?

Maar waar ik eigenlijk nog blijer van werd, dat waren de Destruction Derby-maps. De enige échte klassieker is die hoog in de lucht, met hooibalen, schansen en ontploffende vaten. Ik weet nog dat Svenie en ik vorig jaar december extreem blij waren toen die map eindelijk 's kwam, terwijl de rest geen idee had welke map het was. Oh, nostalgie. Maar ook Plateau en alle andere DD-varianten vind ik heerlijk om te spelen, en zullen waarschijnlijk altijd mijn voorkeur houden. Heeft GTA Online eigenlijk al een dergelijke variant?

Wat óók mooi was (en nog altijd is natuurlijk) aan MTA met forumleden, was dat alle rangen door elkaar meededen. Want wat is er lekkerder dan enkel met een Administrator overblijven in Destruction Derby en die dan op spectaculaire wijze het water in laten donderen? Wat ik me ook nog goed kan herinneren, was dat Lantyz ooit (2005 of 2006) een keer online kwam in MTA. Echt, dat was een bezienswaardigheid toen. Ik zie de map zelfs nog voor me. Het was een DD-variant, laag op het water, maar niet in het donker zoals Plateau. Wie weet welke ik bedoel?

Gouden tijden waren dat. Maar helaas heb ik geen console, en is m'n pc op het moment niet bruikbaar. Dus, ik heb eigenlijk maar 2 mogelijkheden nu. De eerste is m'n pc fiksen om zo snel mogelijk weer MTA San Andreas te kunnen spelen. Maar ja, hoe populair zal dat nog zijn? Hoeveel forumleden willen dat nog spelen, nu GTA Online er is? Juist, dus eigenlijk heb ik maar één mogelijkheid. Een console kopen. Dat ga ik dan ook doen. Ik zie jullie snel in GTA Online!

2 reacties


Recommended Comments

die hoog in de lucht, met hooibalen, schansen en ontploffende vaten

_O_ Met een BF Injection, niet? Die is altijd lachen. :D

Hoeveel forumleden willen dat nog spelen, nu GTA Online er is?

Hiero!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...