Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285150

MAF 036 - Loser Van De Week


NandroDavids

754 bezichtigingen

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Om de forumweek mooi samen te vatten, om iemand op zijn of haar nummer te zetten, om jullie te vermaken, omdat het gewoon kan, maar natuurlijk zeker niet om af te zeiken: de rubriek Loser Van De Week! We roepen iemand uit tot Loser Van De Week, met duidelijke redenen, waarmee die persoon figuurlijk aan de schandpaal gehangen wordt. En die Loser Van De Week is deze keer... @Sublime!

gallery_7284_229_1141.jpg

Je zou misschien denken dat hij deze titel verdient vanwege zijn avatar. Immers, Sans Scrupules heeft de Corporation Verkiezingen niet gewonnen, en hij maakt daar onderdeel van uit. Toch? Neen. Sublime is helemaal geen lid van Sans Scrupules en is wat dat betreft in ieder geval dus géén loser. Maar wel om een andere reden uiteraard.

Kijk, je kunt je leven op allerlei manieren invullen. Je kunt 60 uur per week gaan werken, snoeihard studeren, masturbatiemarathons houden (al dan niet in groepsverband), GTA V helemaal kapot spelen, een forumkrant vrijwel in je eentje in elkaar zetten, met vrienden afspreken, en ga zo maar door. Niets van dat al voor Sublime, en al helemaal niet op de vrijdagavond. Een avond waar toch leukere dingen te verzinnen zijn dan wat hij deed. Hij postte in een flinke serie topics in de Stamkroeg. Tja, ook een keuze. Maar wel een beetje zielig. Bekijk onderstaande screenshot maar eens.

gallery_7284_229_14273.png

"Ehm, Nandro... 'lees' jij nou serieus alleen het topic Superchick in de Stamkroeg?" Ja, blijkbaar, maar daar gaat het hier niet om. Sublime, van harte 'gefeliciteerd' met deze eervolle vermelding in MAF, en met de titel van Loser Van De Week!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...