Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285644

MAF 036 - Aan De Gang


NandroDavids

640 bezichtigingen

gallery_7284_229_18289.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

Het kan jullie niet ontgaan zijn: de Corporation Verkiezingen zijn afgerond, in het voordeel van The Underground. Voordat u gaat denken Hè, bah, niet wéér een artikel dat zeurt over het systeem van de verkiezingen, nee, daarvoor hebben we bijvoorbeeld dit topic of dit blog-artikel. Aan de Gang van deze week is benut voor iets anders: de mening van diverse leidinggevenden van de huidige Gangs en Corporations. Want wat vinden zij van de overwinning van The Underground?

gallery_7284_229_3646.png

Basssss nam het woordje voor zijn Corporation, The Covesight Community:

"The Covesight Community is van mening dat The Underground de verkiezingen terecht heeft gewonnen. We wensen The Underground dan ook het beste toe met hun nieuwe positie. We hopen dat ze zullen bewijzen dat ze het Corporationschap waard zijn en dat ze een goede toevoegende waarde zijn aan de Gangs & Corporations. We zijn benieuwd wat deze nieuwe Corporation allemaal voor ons in petto heeft in de toekomst."

gallery_7284_229_2343.jpg

NilsHolgersson spreekt voor De Wilde Ganzen:

"BeaT DowN ken ik van Het Krijtbord en de leuke statistiekjes over de Gang-scene, The Covesight Community heeft een mooie SA:MP-server opgezet en Sans nogiets heeft een missiesysteem, maar The Underground zegt me eigenlijk helemaal niets, dus echt veel kan ik er niet over zeggen. Ze schijnen al een tijdje actief te zijn, maar die moeten zich dan goed 'ondergronds' hebben gehouden zoals de naam al suggereert. De Corporation telt - op het moment van schrijven - 23 leden en er hebben tijdens de laatste verkiezingen 23 mensen op gestemd, waaruit je kunt concluderen dat er buiten de TU-leden niemand op GTAForum deze gang een warm hart toedraagt. En als je met de hakken over de sloot van de Wilde Ganzen wint zegt dat eigenlijk al genoeg, daar moet je niet om juichen, daar zou iedere zichzelf respecterende Gang zich diep voor moeten schamen. Doe maar uit dat licht, stop er maar mee. Dit wordt niks."

gallery_7284_229_396.jpg

SpacyColours zegt namens Sans Scrupules het volgende:

"Voor mij werd tijdens de verkiezingen niet duidelijk wat The Underground als Corporation wilde bereiken, en het heeft het afgelopen half jaar naar mijn mening té weinig laten zien om in aanmerking te komen. Ik hoop dat ze de kans die ze hebben gekregen benutten om mij in het komende (half?)jaar te overtuigen dat ze het wél hebben verdiend."

gallery_7284_229_7579.jpg

TekaLoca sprak voor The Los Santos Crew, de nieuwste Gang in ons midden:

"Ik vind wel dat het verdiend is dat The Underground Corporation is geworden, maar meer door hun werk door de jaren heen, niet enkel voor dit jaar. Als je Gang al zo lang recht blijft staan verdien je dat uiteindelijk ook wel eens. Nu de manier hoe ze het zijn geworden vind ik langs een kant doodnormaal, en aan de andere kant ook weer helemaal oneerlijk tegenover de rest. Waarom oneerlijk? Door de zovele stemmen die ze extra krijgen door die gebieden die ze hebben. Waarom dan ook doodnormaal? Ze hebben de gebieden eerlijk verdiend over het hele jaar. Dus het is een beetje een tricky situation... Moet je dan je best doen om een leuke Gang Talk te hebben, leuke spelletjes organiseren, eventjes organiseren met je Gang, of toch focussen op die gebieden om zo een dikke voorsprong te hebben bij de Corporation Verkiezingen?

Ik vind persoonlijk dat die Verkiezingen niets te maken moeten hebben met The City. Dus die flinke voorsprong dankzij hun gebieden mogen ze wat mij betreft wel weglaten. Maar dat terzijde, ze zijn Corporation, het is verdiend, maar ik verwacht nu toch wel weer veel van hun en hopelijk kunnen ze de verwachtingen inlossen. Best of luck!"

gallery_7284_229_7753.png

Bierbuikje spreekt namens BeaT DowN over hun plaatsvervangers:

"Ik weet niet wat ik er van moet vinden. Het is niet onterecht dat ze hebben gewonnen, maar ik weet niet wat ik van ze kan verwachten. Voor henzelf zal het ideaal zijn dat ze voor ieder type anime een eigen topic kunnen maken, maar ik hoop ook dat ze nog een meerwaarde kunnen geven aan de activiteit in de Gang-scene."

gallery_7284_229_3438.jpg

En tot slot hebben we uiteraard de mening van The Underground zelf gevraagd. Wat zijn de toekomstplannen voor The Underground? Wat gaan ze anders doen? De antwoorden van beide leiders kwamen verrassend veel overeen...

Haruhi_Suzumiya

"Niks. We zijn een stelletje lamme takken dat probeert een Gang te runnen en kennelijk lukt dat. Het is nu meer een familie dan een Gang, gezien de stamleden elkaar meerdere keren per jaar ontmoeten, maar dat is het al vanaf 2010. Het verschil tussen The Underground en de rest van de Gangs is dat wij er echt een vriendengroep van hebben gemaakt, vandaar het langdurig bestaan. We hebben veel goede, maar ook veel slechte tijden gekend. Deze hebben we echter altijd overwonnen, en daardoor zijn we alleen maar hechter geworden. Omdat we tot Corporation waren verkozen wilden ik en o.a. Jimmiefitz een kleine contest verzorgen, maar daarover hoor je binnenkort meer in ons o zo belangrijke subforum, waarin we allerlei dingen moeten plannen ter bevordering van het forum."

Phoenyxar

"Niks. De Gang lijkt te werken zoals hij is, zo lang als dat ook efficiënt blijft moeten we daar niks aan doen. Op contest-vlak en daarbuiten zul je in de nabije toekomst nog wel van ons horen (of niet, wie weet). Ook omtrent GTA V zullen we ons ooit nog eens engageren, maar dat zal moeten wachten tot wanneer we allemaal volledig ingespeeld zijn zoals met IV. Dus in feite verandert er niks. TU-style."

Het blijkt dus zeker dat de meningen van de verschillende Gangs en Corporations verdeeld zijn. Mocht u zelf nog iets kwijt willen over de promotie van The Underground, kan dat altijd hieronder.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...