Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285324

MAF 036 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

698 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Ik zeg altijd maar zo: "Het is altijd tijd, voor een stukje positiviteit!" Dus, daarom de rubriek Winnaar Van De Week, waarin we iemand (of meerdere personen) uitroepen tot Winnaar. Dat kan om uiteenlopende redenen zijn, maar het is altijd zo: de digitale pluim die we uitdelen, kan de Winnaar welverdiend in zijn of haar achterste steken. En wie mag dat deze week doen? Alle leden van The Underground!

gallery_7284_229_90.jpg

"De uitslag is bekend! Met een zo krap mogelijke meerderheid is aangegeven dat The Underground de titel 'Corporation' meer verdient dan De Wilde Ganzen. Eerstgenoemde zullen dus de beschikking krijgen over een eigen subforum. The Underground, van harte gefeliciteerd!" Zo sprak Thundercover afgelopen zondag toen hij de uitslag van de Corporation Verkiezingen bekendmaakte. Met The Underground dus als grote winnaar, en daarom ook als Winnaar Van De Week.

Ze wonnen de Verkiezingen dan ook volkomen verdiend. Al jaren zijn ze een constante factor in de Gang-scene, ze hebben een groot ledenbestand, doen on-ge-loof-lijk veel voor het forum, laten zich altijd zien, hebben een sterke campagne gevoerd waarin ze de forumleden overtuigden met ongekende argumenten om hen tot Corporation te verkiezen. En, ook niet onbelangrijk: ze hebben hard gestreden om in The City veel gebieden te verkrijgen, en hebben verbale aanvallen op degelijke wijze gepareerd. Kortom: verdiend gewonnen.

Op de Corporation-pagina van The Underground staat echter nog wel dit te lezen: "Wat is The Underground? Een bende idioten die menen een fatsoenlijke gang te vormen." Kom op jongens, we weten dat jullie de titel Corporation niet zo ambieerden als andere Gangs, maar dit mag je best wel even aanpassen hoor. Wees gewoon trots op die titel.

gallery_7284_229_46398.jpg

Dus, , @BelgiumRedDevils, @benhelsloot, , @Dark_Zemy, @FireFighter, @GrandTheftHaye, @GTAKevin023, , @Jimmiefitz, @jobator, @MaxVito, @mekane, @MidnightMayhem, @Mrkwark, @p-p, @Phoenyxar, , @SNIPER44, @Tommy-Vercetti, @vice infernusX en , van harte gefeliciteerd met het winnen van de Corporation Verkiezingen, én met de titel Winnaar Van De Week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...