Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285306

MAF 038 - Column


NandroDavids

606 bezichtigingen

gallery_7284_229_21968.png

Deze rubriek is geschreven door @MegaPilot

10 jaar GTAGames!

10 jaar GTAGames, het moge duidelijk zijn dat dat een ongelofelijke mijlpaal is voor een website.

Waarom spreken we eigenlijk over 10 jaar GTAGames? GTAGames is voor zover ik weet niets meer dan de hoofdpagina met wat nieuws terwijl het toch wel het forum (hét GTAForum) is dat het publiek trekt. Ach, we bestaan 10 jaar, tijd om de roze bril op te zetten en niet te vitten op de details.

Er is 1 crewlid die een gat heeft achtergelaten bij z'n vertrek

Zelf heb ik het genoegen hier al 5 jaar rond te vertoeven, het begon in m'n jonge tienerjaren en intussen ben ik al bijna officieel volwassen. Oh wacht, ik schrijf dit natuurlijk enkele dagen voor de uitgave, maar wanneer dit gepubliceerd wordt, ben ik jarig! Happy birthday to me! MegaPilot is eindelijk volwassen! Nu ja, officieel dan hé. Ik blijf natuurlijk dezelfde persoon die ik een paar dagen geleden was. In 5 jaar tijd verandert er een hoop. Je verandert op die leeftijd niet alleen in je echte leven, maar ook in je forumleven. Van iemand met een zwart jasje naar iemand met een uitgebreid strafblad waar het ledenjasje zelfs al wat strakker kwam te zitten. Uiteindelijk werd het dan toch een leeg waarschuwingenbalkje en opnieuw een zwart jasje.

Ik dwaal helaas wat af van het onderwerp, iets wat ik toch probeer te vermijden in een column. Maar ach, het is maar eenmaal 10 jaar GTAForum zeker? GTAGames, excuses. Op 10 jaar GTAGames zijn er heel wat wissels geweest in onze crew, maar voor mij is er eigenlijk slechts 1 crewlid die een gat heeft achtergelaten bij z'n vertrek. Het is niemand minder dan Jowx. Latijnse uitspraken, slotjes met een grapje, en nog zoveel meer dat ik mis sinds dat konijn letterlijk en figuurlijk de benen genomen heeft. Het is jammer dat hij er niet bij zal zijn bij 10 jaar GTAGames, maar het is nu eenmaal zo. Stiekem hoop ik dat iemand dit leest die Jowx buiten het forum kent en deze forumknijn nog even terughaalt, puur omdat het 10 jaar GTAGames is.

Wat betreft het forum hangt er nu toch wel een heel gezellig sfeertje

Waarom gaat men toch weg op een forum? Het kan verschillende redenen hebben zoals verminderde interesse, gepaard gaande met een druk sociaal leven en een drukke studie. Aan de andere kant, waarom blijft men hier rondhangen? Bij mij heeft dat verschillende redenen. De eerste reden is dat Covesight hier op dit forum loopt. Uren tijd heb ik hier in gestopt als lid en als crewlid, maar ook uren plezier heb ik daar beleefd. Daarnaast hangt er hier op GTAForum een geweldige sfeer. Er was in 2006 zo’n goede sfeer, we lezen het maar al te vaak. Jammer dat ik er niet bij was, maar de toptijden qua sfeer waren voor mij toch wel de spelletjesavonden van Covesight anno 2009-2011. En wat betreft het forum vind ik dat er nu toch wel een heel gezellig sfeertje hangt. Er hing een aantal jaren geleden ook wel een gezellige sfeer op het forum, maar beter? Ik durf er me niet over uitspreken.

Waarom haal ik nu 'sfeer' aan? Omdat men maar al te vaak zegt dat het vroeger beter was, alsof dat zeggen de sfeer bevordert, integendeel. Geniet van elk moment en vergelijk niet constant het heden met het verleden. Geniet van MAF, van 10 jaar GTAGames en (hopelijk) van deze column. Een dikke proficiat aan Joriz en iedereen die iets betekent heeft voor GTAGames!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...