Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285153

MAF 039 - Reclameblok


NandroDavids

725 bezichtigingen

gallery_7284_229_9142.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

Wij van MAF zijn soms zo vriendelijk en gastvrij, dat wij middels Reclameblok andere forumleden de kans bieden om even hun zegje te doen of een klein oproepje te doen, gezien MAF uiteraard een groot publiek treft. Plus, het levert natuurlijk geld op. Ditmaal is @Foreigner97 aan het woord.

---

Geachte MAF-lezer,

U bent vast en zeker al weken in de weer met hetzij GTA V, hetzij GTA Online. Wel, mocht u het beklimmen van de Mount Chilliad zat zijn of is uw character weer eens gewist, neem dan eens de tijd om de ietwat rustiger fora te aanschouwen. Games als GTA III en GTA Vice City raken alsmaar meer in de vergetelheid, terwijl u tevergeefs een Hydra probeert te jatten uit de militaire bases rondom Los Santos.

Mocht u ooit eens tijd en zin hebben om het stof te blazen van de disc van uw GTA III of GTA Vice City en eens een kijkje te nemen in de GTA III Mini Mission Challenges of GTA Vice City Mini Mission Challenges, zou ik dat in ieder geval al zeer waarderen. Mijn voorganger Svenie heeft deze competitieve vorm van het spelen van de oldies opgezet, en als opvolger van deze legende voelde ik me ook geroepen om hier weer nieuw leven in te blazen. Maar goed, het opzetten is één, maar voor het bereiken van het doel van deze challenges heb ik u nodig. Ik kan natuurlijk elke keer mijn eigen tijden in blijven zenden, maar daar is niet veel aan. Heeft u tijd en zin om Svenie te verslaan in GTA III of Hanneswasco in te maken op Vice City? Wellicht zit er zelfs nog een prijs in het verschiet, mocht u rond de jaarwisseling op nummer 1 schitteren.

Bedankt voor uw aandacht,

Foreigner97

Moderator GTA Classic View, GTA III, GTA Vice City en GTA San Andreas

---

Goed, dan gaan we nu verder met de rest van de inhoud...

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...