Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285129

MAF 039 - Loser Van De Week


NandroDavids

689 bezichtigingen

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Vorige week was het feest, en dus hebben we toen niemand uitgeroepen tot Loser Van De Week. Ik weet ook niet of er toen geschikte kandidaten waren overigens, maar deze week diende zich toch wel weer een goed slachtoffer aan. Kort gezegd: we konden er niet omheen. Die Loser Van De Week is deze keer... !

"GTAGames.nl is al 10 jaar dé Nederlandstalige GTA-site, omdat er meer dan 25 vrijwillige medewerkers dag en nacht in de weer zijn om GTAGames.nl nóg beter te maken!"

Dat was de zin waarmee ZaroX deelnam aan de contest Slagzin. Op zich een prima zin, goed om de vrijwilligers nog eens in het zonnetje te zetten. En hij werd er dan ook geen laatste mee: een keurige 6e plek met 19 punten, zoals bleek bij de uitslagzin. Waarom is hij dan toch de Loser Van De Week, en niet bijvoorbeeld ballas4life die als laatste eindigde? Omdat ZaroX de enige was die op zichzelf stemde.

Jawel, dames en heren, hij had het lef om zichzelf punten toe te kennen. 4 stuks zelfs, want hij zette zichzelf op een 2e plek in zijn stemlijstje. Achter de winnaar? Nee. Dus zo logisch was zijn lijstje uiteindelijk ook helemaal niet. Ieder ander vulde keurig 5 namen op het lijstje in, maar meneer ZaroX probeerde met wat andere tactieken de contest te winnen. En faalde jammerlijk, en terecht.

ZaroX, 'gefeliciteerd' met de titel van Loser Van De Week! Zo win je deze week toch nog iets, en je hebt er niet eens voor op jezelf hoeven stemmen. En niet meer doen hè? Tenzij het terecht is natuurlijk, en je het 'zelfkennis' kunt noemen...

3 reacties


Recommended Comments

Wat een achterlijke column met achterlijke argumenten om eens op eenvoudige wijze iemand af te zeiken..

Inderdaad, van mijn part deden ze het allemaal. In de regels stond nergens dat het niet mocht. Totaal niet leuk om te lezen ook.

Link to comment

WAT BLIJKBAAR MAG IK DAT NIET DOEN HÈ? IK ZIT EVEN TERUG TE LEZEN EN VOLGENS MIJ BEN IK NU AL 2X LOSER VAN DE WEEK OMDAT IK OP MIJZELF STEMDE. SCHANDALIG, MAAR IK ZAL HET NOOIT MEER DOEN HOOR XOXOXOXOX

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...