Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285143

MAF 040 - Multitainment


NandroDavids

545 bezichtigingen

gallery_7284_229_33390.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Die Hard

Ik dacht altijd dat ik nooit zo'n gigantische fan was van series, totdat een vriend me aanraadde om één keer een aflevering van The Office te kijken. Aan het einde van de zomervakantie deed ik dat en sindsdien ben ik niet meer opgehouden met kijken. Een aantal van jullie zullen The Office vast en zeker kennen en misschien ook wel kijken/hebben gekeken, maar voor degenen die niet bekend zijn met de serie: de naam zegt het eigenlijk al. De setting van de serie is een doodgewoon kantoor in Scranton, een plaatsje in de Verenigde Staten, maar net zo saai als een doodgewoon kantoor is het zeker niet. Met Steve Carell in de hoofdrol van baas Michael Scott en een ijzersterke cast is elke aflevering weer een genot om naar te kijken.

gallery_7284_229_400.jpg

De allerlaatste aflevering van The Office is in mei van dit jaar uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Van de negen seizoenen die het heeft gekend heb ik er sinds het einde van de zomervakantie zeven doorheen gejaagd. Ik besef net dat ik dus twee-en-een-halve dag heb besteed aan het kijken van The Office-afleveringen, wat maar weer bewijst hoe ontzettend enthousiast ik erover ben. Steve Carell is absoluut één van de beste acteurs die er rondloopt en diverse scènes of uitspraken in The Office zijn mede dankzij hem ook zeer bekend op het internet. Denk aan That's what she said en de ontzettend bekende

Twee van mijn favorieten. Oh, en voordat ik het vergeet: de bloopers zijn misschien wel net zo grappig als de afleveringen zelf.

"No God! No God, please no! No! No! Nooooooo!"

Maar helaas komen aan alle mooie dingen een eind. Toen ik gisterochtend het zevende seizoen aan het downloaden was zag ik dat één van de laatste afleveringen van dat seizoen de titel 'Goodbye, Michael' droeg. Mijn angst bleek de waarheid: Steve Carell verliet aan het einde van seizoen zeven de serie. Ik kon niet leven met de gedachte dat ik nog maar een paar afleveringen verwijderd was van zijn vertrek en van één uur 's middags tot elf uur 's avonds heb ik vervolgens het hele zevende seizoen afgekeken. Je mag me knettergek noemen, maar ik ben van de serie en van Steve Carell gaan houden. En om dit artikel van Multitainment op een (voor mij) emotionele maar mooie manier af te sluiten:

, met alle prachtige herinneringen in de video verwerkt.

Ben jij ook een ontzettende fan van The Office? Laat dat dan weten in een reactie! De rest zou ik absoluut willen aanraden om de allereerste aflevering van de serie te kijken. Dat advies kreeg ik een paar maanden geleden immers ook, en kijk hoe dolgelukkig ik ben dat ik dat advies ter harte heb genomen.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...